Снимка: Булфото, архив
fallback

Ръководството на Берое ще подаде жалба срещу съдийството на Станислав Тодоров по време на снощната среща с Лудогорец.

Както е известно, двата отбора си врътнаха 1:1 в Разград, като първо Тодоров свири несъществуваща дузпа за домакините, която Хамза пропусна, а след това подмина игра с ръка на Александър Василев в пеналта на Лудогорец.

Статистиката от мача показва, че Станислав Тодоров е показал седем жълти картона на футболисти на Берое и нито един на играчите на Лудогорец.

Това накара шефовете на старозагорци да сезират БФС и от там да накажат Тодоров, който преди време отнесе наказание и то отново след мач на Лудогорец в Разград.

Не е тайна, че Станислав се води рефер на Кирил Домусчиев и нееднократно шефовете на другите отбори са искали той да не свири мачове на "орлите".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

бедни душици

преди 9 години

А бе едно Берое не могат да бият и то със съдийско рамо,а тръгнали да играят в ШЛ!!!Там няма да има съдийски аванти!!!!

5

Група запалянковци

преди 9 години

За 150 запалянковци от В.Търново ,след мача за суперкупата с Ботев Пд отбора на Лудогорец вече не съществува . Такива мафиоти като собствениците на отбора нямат право да се наричат българи. Нека си търсят и плащат на привърженици от чужбина. Ние апелираме към всичики честни и почтени български запалянковци да забравят че съществува отбор Лудогорец. Нека мафиотите да продължат да купуват съдиите. Накрая ще останат само те като публика по стадиона. А те както виждате от мача с Берое продължават с мафиотски далавери. И за тях ще дойде възмездие. Справедливоста винаги побеждава. Зависи от нас

4

Група запалянковци

преди 9 години

Ние сме една група около 150 запалянковци от В.Търново за които след мача за суперкупата с Ботев Пд отбора на Лудогорец вече не съществува за нас. То и без това в него няма по вече от 4-5 български футболисти. Такива мафиоти като собствениците на отбора нямат право да се наричат българи. Пък то и не е много сигурно дали са такива. Нека си търсят и плащат на привърженици от чужбина. Ние апелираме към всичики честни и почтени български запалянковци да забравят че съществува отбор Лудогорец. Нека мафиотите да продължат да купуват съдиите. Накрая ще останат само те като публика по стадиона. А т

fallback