Снимка: архив Булфото
fallback

Лудогорец и Партизан си врътнаха 0:0 в първа среща от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Така развръзката от тази двойка ще се реши след седмица в Белград.

Oще по темата

Победителят ще си гарантира минимум влизане в групите на Лига Европа и ще е на крачка от тези на Шампионската лига.

Иначе срещата на стадион "Лудогорец Арена" не предложи особени футболни достойнства. Двата отбора заложиха на предпазлива игра, а на терена изобилстваха основно здравите единоборства.

Това естествено намали почти изцяло чистите головите ситуации и логично не се стигна до попадения.

Родните шампиони владееха повече топката, търсеха попадение и определено доминираха, но така и не успяха да опънат мрежата на сърбите.

Повече подробности вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

.....

преди 9 години

Лудогорец са продажни ***, играят ми за Шампионска лига а в бг първенството ми падат от Хасково и не могат да бият Берое, Марек и някви е такива смешни отбори сформирани от таксиметрови чичковци дето са решили да поритат в свободното време, съжалявам ама не мога да ги уважавам, ако са класен отбор ще играят еднакво добре във всички турнири, а н е да ми правят черно тото и да взимат парите на хората...Партизан ще ги утрепе на реванша поне 3 гола разлика!!! успех за Партизан!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Според мен от следващата седмица "ще се съсредоточат в първенството и за купата"!

14

Заралия

преди 9 години

До Готино мацеНеразбирам делението на град и село,както и столица и провинция/предполагам имаш предвид аграрни/,това първо.Второ да сравняваш Валенсия/виж история на клуба/ с който и да е български *** е все едно да търсиш общо между *** и таблет.Говоря за злобата,която споменава "Бади",тая силна черта на българина,която ако се впрегне в нещо градивно ще сме номер едно.Лудогорец показа,че е класа дори две над всички родни тимове,сега е твърде рано за прогнози,но както казах:Желая им успех!

fallback