Снимка: Reuters
fallback

Капитанът на Мексико Рафаел Маркес заяви, че Ариен Робен му е признал, че е симулирал в ситуацията за дузпата за Холандия, с която "лалетата" спечелиха с 2:1 и се класираха за четвъртфиналите на Мондиал 2014.

В добавеното време на мача Робен падна след съприкосновение с Маркес, а Клаас-Ян Хунтелаар вкара от бялата точка.

"Робен ми каза, че това положение не е било за дузпа, но преди това е имало друга ситуация, в която съдията е трябвало да посочи бялата точка", коментира Маркес.

"Аз също съм убеден, че това не беше дузпа. Стъпих на земята, но не съм го докосвал. Той се блъсна в мен и падна", допълни бранителят.

Маркес обвини Робен в нечестна игра.

"От десет фаула, които той получава, в пет симулира. Това не е феърплей. Трябва да се промени. За съжаление на Световното първенство подобни решения ни повлияха не веднъж и два пъти, но все пак не искам да се извинявам с това", каза още капитанът на Мексико.

Всичко за Мондиал 2014 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 9 години

мексико имаха ЕДНА- ЕДИНСТВЕНА възможност - и я вкараха - холандия имаха поне 17-18 възможноситот които вкараха две. Причината - Вратарят на мексико. този човек трябва да е национален герой. Ако беше друг вратар холандия можеше да бие мексико поне с 5-1. Сапи поне 2-3 чисит гола, отвсякъде, един - направо от голлинията. а вратарят на холандия на практика нямаше работа.

15

Анонимен

преди 9 години

до 14 - по какво реши че мексико бяха по-добиря отбор?от моменат в който вкараха гола не си излизаха от полето, а от последните 10 минути - и от пеналта когато погледнаг - топката все беше в холандия.- Холнпадия нанесе 14 удар към вратата на мексико а мексико няма и 6 към вратата на холандия. холанидя има 8 корнера (при това - само за едно полувреме) Мексико - само 1. Холандия само за едно полувреме съзаде три стопроцентови ситуации, без да броим головете, Мексико - нито една.

14

Анонимен

преди 9 години

големият длъжник снощи - Ван перси. нищо не свърши----------------------Ван Перси избухва понякога, ама като се взриви - вкарва по няколко ... :)

fallback