fallback

Двама футболисти от "А" група представляват интерес за ЦСКА, пише вестник "Тема спорт". Това са Маркиньос и Иван Стоянов, чийто договор с Лудогорец изтича през лятото и все още не е подновен.

Намерението на Стойчо Младенов е, когато привлича играчи от България, те освен да имат необходимата класа, да са и привързани към червената фланелка.

През зимата 31-кратните шампиони ще направят някакви опити за ангажирането на Маркиньос и Иван Стоянов, а успоредно с това клубът ще се постарае да привлече и няколко играчи от чужбина.

Иван Стоянов игра с успех за армейците през есента на 2009 година, като завърши полусезона като голмайстор на тима, след което бе продаден на руския Алания Владикавказ.

ЦСКА също така ще се раздели поне с трима от настоящите си състезатели. Сред тях ще попадне полузащитникът Ревсон, а най-вероятно и стражът Райс Мболи, който бе взет с неясни мотиви, след като в отбора има двама по-стабилни вратари от него.

В същото време стана ясно, че Стойчо Младенов държи първият мач с Левски за купата да се играе на 17 ноември (неделя), така както се разбраха двата клуба.

Още новини от български футбол тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback