Тодор Неделев. Снимка: Булфото

Трансферният шум, който се вдигна около младата надежда на Ботев и българския футбол Тодор Неделев, е на път да завърши с до донякъде очакван край.

След големия интерес и няколкото оферти от сериозни западни отбори, до трансфер почти сигурно няма да се стигне. Поне до зимата. Неделев е бил много объркан и с оглед на вече стартиралия сезон е решил все пак да остане в Пловдив.

Пред "Стандарт" по случая говори Андрей Павлов, който открива Тошко за футбола и го привлича в алтернативната школа на "канарчетата" от Ботев 2002.

"В момента Неделев тренира и мисли за предстоящите важни мачове на Ботев. След суматохата около него, твърдото желание на Тошко е да остане в Пловдив. Не иска да ходи никъде засега. Той е скромно момче и шумотевицата около него му се отразява със сигурност".

В същото време "Меридиан мач" съобщава, че президентът на Майнц 05 Харалд Щрутц ще пристигне в България за финални преговори с ръководството на Ботев.

Последната оферта на германците е 3.5 милиона евро, като са включени и допълнителни бонуси. С тях сумата ще надмине 4 милиона евро.

Интерес към Неделев има и от френския Сошо, но трансфер в отбора от Лига 1 изглежда най-малко вероятен.

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase