Димитър Борисов Снимка: архив, Булфото

Собствениците на ЦСКА от фирма "Титан" направиха поредното си знаменателно изявление, като този път обявиха, че дадат акциите на клуба на бизнесмени абсолютно безвъзмездно.

Както е известно, вчера група бизнесмени изявиха желание да придобият акциите на ЦСКА, като започнат да погасяват дълговете в размер на 11-12 милиона лева.

Димитър Борисов и Иво Иванов излизат за пореден път с подобни изявления, като преди време на няколко пъти правеха Христо Стоичков собственик на клуба, но впоследствие се оказа, че това е поредната им лъжа.

Gol.bg публикува изявлението на собствениците на ЦСКА без редакторска намеса:

До  Обществеността

Уважаеми Дами и господа, ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД в лицето на собствениците на дружеството се запозна с излязло в медиите днес намерение, да се закупи κлубът, което бе заявено от господин Александър Тодоров.

Изразяваме своето задоволство, че освен нас и други личности, обичащи ЦСКА, искат да помогнат в този кризисен период. Подчертаваме своята готовност да предоставим акциите на дружеството на посочените като „група бизнесмени” абсолютно безвъзмездно.

За целта уведомяваме уважаемите кандидат-купувачи, че вратите на κлуба са отворени за тях. Ние ще ги чакаме, за да им връчим акциите на „Българска армия” и през уикенда, когато и в събота, и в неделя на стадиона ще има наш представител.

За да сме още по-конкретни съобщаваме, че в един от тези два дни – събота и неделя, ще очакваме на среща въпросните господа в 14:00 часа.

Държим да поясним, че ако до понеделник на обяд (08.07), не сме установили контакт с кандидат-купувачите, няма да ни остава друго, освен да се надяваме на успешна развръзка за червената кауза след предприети мерки от страна на новосформираното ЦСКА 1923 АД.

Категорични сме, че ще настояваме евентуално връчване на акциите да се осъществи прозрачно за обществото и пред камерите и обективите на медиите.

От собствениците на ПФК ЦСКА ЕАД

Още новини за българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase