Андрии Шевченко отново отбеля гол за Украйна и помогна преднината в групада да бъде вече 5 т.
fallback

Украйна победи Казахстан с 2:0 и води убедително с 20 т. във втора квалификационна група за класиране на световното първенство по футбол в Германия през 2006 г. Втори в тази група с 15 т. са европейските шампиони от Гърция, които завършиха наравно 0:0 като гости на Турция, които имат 13 т.

Италия завърши също с нулево равенство гостуването си на Норвегия и вече има 13 т. в пета група, и четири точки преднина на върха пред норвежците. Трети също с 9 т. са словенците, завършили наравно 1:1 с Беларус.

В първа група водач е Холандия с 19 т. след победа с 2:0 над Румъния. Чехия разгроми Андора с 8:1 и е втора в групата с 18 т., докато третия Румъния има 13 т.

Португалия победи Словакия с 2:0 и е водач в трета група със 17 т., втори и трети са словаците и Русия с по 14 т.

В четвърта група водач вече е Швейцария с 12 т., която победи вчера Фарьорски острови с 3:1 като гост. Втори с 11 т. е Израел, който завърши наравно 2:2 като гост на Ейре. Тази група изглежда най-заплетена, защото третия Ейре и четвъртия Франция имат по 10 т.

Полша победи като гост Азербайджан с 3:0 и поведе в шеста група с 18 т., Англия е втора с 16 т., но има мач по-малко.

В седма група с по 12 т. на върха са Сърбия и Черта Гора и Испания. Вчера сърбите завършиха наравно 0:0 като домакини с Белгия, а Испания надделя над Литва с 1:0.

В нашата осма група водачи са хърватите с 16т., пред Швеция с 15 г. Унгария победи вчера като гост Исландия с 3:2 и вече е трета с 10 т., а България е четвърта с 8 т.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback