Саутхямптън напуска Премиършип след 27 години
fallback
След 27 години в Премиършип тимът на Саутхямптън трябва да напусне мастото си в елита, след като остана на последното място с актив от 32 точки. Класиралият се на 17-то спасително място тим на У.Б.А. успя да събере две повече.

Вчера „светците“ загубиха като домакини от Манчестър Юнайтед с 1:2 и в компанията на Норич и Кристъл Палас от следващия сезон ще се състезават в Чемпиъншип.

През последните няколко сезона Саутхямптън се бореше успешно за мястото си в елита под ръководствата на Алън Бол, Греъм Сунес, Дейв Джоунс, Глен Ходъл и Гордън Страхън.

През сезон 2002/2003 „светците“ се класираха на осма позиция и достигнаха до финала за Купата на Англия. В клуба са започнали състезателната си кариера Алън Шиърър и Тим Флауърс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Hippaforalkus

преди 14 години

Старшината Ламбуров, пак ли пишеш за неща от които си нямаш грам идея? Следя ти постовете от доста отдавна и личното ми мнение е че срамиш БА със съществуването на такава мижитурка като теб... За да не съм голословен и да ям псувни като теб, ето ти примери, изс-рани от теб самия:"Имаме голям проблем. И не от вчера ...1) Турчин номер 1 - Ахмед Доган, не е никакъв турчин. Майка му е татарка-преселничка от Крим, а бащата ***. От с. Пчеларово - Добричко.2) Българин номер 1 - Волен Сидер, не е никакъв българин. Баща му е Сливенски ***.3) Социалист номер 1 - Георги Седефчов, не е никакъв социалист. Баща му е ***. От Албания.4) Демократ номер 1 - Иван Костов, не е никакъв демократ. И двамата му родители са ***. От Панагюрско.5) Комунист номер 1 - Тодор Живков (Яшар) не е никакъв комунист. И двамата му родители са ***. От Правец и от Влашкото село Сомовит.Смятате ли, че всичко това е случайно ? И кой стои зад тази твърдо следвана практика -НИТО ЕДИН ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН в УПРАВЛЕНИЕТО на БГ ?"Ти случайно да си знаеш потеклото 8 поколения назад? Сигурен ли си че си чист българин, или се лиска малко турска или *** кръв във вените ти? Кой знае?И на какво основание правиш генерализацията - тоя не е българин - баща му е ***/тоя не е социалист - баща му е еди какъв си/тоя не е демократ - баща му е еди какъв си... Откога политическите убеждения са пряко свързани с етноса и откога последният е свързан с националността?АТАКА не са били внасяли предложение за криминализиране на партията ДПС? Ти мислиш ли като пишеш (риторичен въпрос - естествено че не)? Че това е едно от нещата залегнали в основните им цели? Колко от партиите директно излезнаха с мнение против скандалния проектозакон за стачките и митингите, и колко от тях се присъединиха към синдикатите?Но, не знам... То колко ли глупав трябва да е човек, който бърка етническа принадлежност с политически убеждения, че и да "разбира" от политика... Да се радва БА че има такива "титани на мисълта"...

fallback