Кака
fallback
С попадение на Кака в 74-та минута на двубоя, отборът на Милан спечели градското дерби срещу Интер с 1:0, с което запази първата позиция във временното класиране в италианската Серия А.

Загубата бе първа за тима на Интер в изиграните 26 двубоя от началото на сезона. След изиграването на всичките двубои от кръга отборът отстъпи трета позиция на тима на Сампдория, победил в събота Бреша с 1:0 като гост.

Отборът на Ювентус победи Сиена с класическото 3:0, след две попадения на Алесандро дел Пиеро и едно на бразилеца Емерсон.

Отборът на Рома продължава с неубедителното си представяне в Серия А, след като вчера загуби в гостуването си на Палермо с 2:0. Головете за победителите отбелязаха Франко Бриенса и Лука Тони, като победата затвърди домакините на шеста позиция в класирането.

Лече победи Месина с 1:0, като домакин с попадение на Саша Беланович три минути преди последния съдийски сигнал. Превъзходството на бившия отбор на Валери Божинов дойде след изгонването на халфа на гостите Масимо Донати за втори жълт картон.

Ето и резултатите от всички двубои:

Болоня – Ливорно 0:0
Каляри – Аталанта 3:3
Ювентус – Сиена 3:0
Лацио – Парма 2:0
Лече – Месина
Палермо – Рома 2:0
Реджина – Киево 1:0
Интер – Милан 0:1

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback