fallback

Общ преглед
Тазгодишното издание на фестивала "Изток в парка", което от 5 години ни запознава с Изтока, направи паралел между традициите на Азия и България, като представи широка палитра от способи за комуникация - вербална и невербална, чрез танци, бойни изкуства, истории на българи били по далечни места и на чужденци за България, фолклор, викторини и какво ли още не - в един истински пъстър фестивал на знанието и изкуствата, съобщиха организаторите от Неправителствената организация "Arabis-Арабис".

Фестивалът продължи от ранния следобед до вечерта. Привечер започна сценичната програма - музика и танци - от Индия, Испания, Арабския полуостров, Африка, както и съвременни стилове като трайбъл и бели денс, също и демонстрации на бойни изкуства - Айкидо, Муай Тай, Кендо, Джодо, и игри с интересни награди, както в уъркшопи по бойни техники, къна, икебана. Хората имаха възможност да изпишат имената си на различни екзотични езици, както и да си направят временна татуировка с името на някой скъп човек.

Събитието предлага възможност за приятно прекарване на времето за хора от всички възрасти и се реализира в рамките на програма "Култура" на Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

Тези фестивали в стил Харе Кришна и прайдове нещо ми идват в повече.

5

Петко

преди 5 години

Тази политика да си даваме белите жени на черните си отиде в Америка преди две години. Отчете се че даване на привилегии не приобщава, а разделя.Всъщност общите цели са онова което обединява, но това е далеч от съзнанието на закоравели социалисти които още слугуват на антагонизма.Разделяй и Владей - мотото на Империята на Злото

4

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли като чуя за "традициите на Азия" си представям японци, корейци и китайци, а не "от Индия, Испания, Арабския полуостров, Африка". Индия и арабите поне са в Азия, макар че пак като се каже азиатец човек друго си представя и разликата е меко казано сериозна.По отношение на изказванията долу, коментарът ми е дай Боже да доживеем японци и южнокорейци да искат да емигрират тук, но надали.

fallback