6

Анонимен

преди 5 години

Тези фестивали в стил Харе Кришна и прайдове нещо ми идват в повече.

5

Петко

преди 5 години

Тази политика да си даваме белите жени на черните си отиде в Америка преди две години. Отчете се че даване на привилегии не приобщава, а разделя.Всъщност общите цели са онова което обединява, но това е далеч от съзнанието на закоравели социалисти които още слугуват на антагонизма.Разделяй и Владей - мотото на Империята на Злото

4

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли като чуя за "традициите на Азия" си представям японци, корейци и китайци, а не "от Индия, Испания, Арабския полуостров, Африка". Индия и арабите поне са в Азия, макар че пак като се каже азиатец човек друго си представя и разликата е меко казано сериозна.По отношение на изказванията долу, коментарът ми е дай Боже да доживеем японци и южнокорейци да искат да емигрират тук, но надали.

3

Анонимен

преди 5 години

Ще си мечтаете за жълтурки. За Европа е предвидено най- хард черното население от Африка, то вече е в Западна Европа, сега се търсят всевъзможни форми да го вкарат тук- бежанци били, футболни играчи, студенти, музикални формати, мултикултурни събития от тоя тип, кръжоци и вечеринки по телевизията, където се обяснява колко е хубаво да се омешаме... Не, не е хубаво.

2

Анонимен

преди 5 години

Спрете с мултикултурализма! Не, че някой ви чете тpaнcджeндъpcкитe статии, но престанете с това. Знаем, че сте eбaни шyбета, дето се наcиpaт, като чуят думичката ***, Бойко Борисов, Цветанов и други фeкaлни води, но това е. Спирайте!

1

Жълт

преди 5 години

Свиквайте че както намаля наделението започваме да вкарваме от Азия. Там поне има в изобилие. младите извън БГ ще идват на почивка в БГ, ще фи обслужват жълти. Сега му е времето да се запишем на един курс по Мандарин и да се облечем с разни шалчета за по 1лв.Трансформацията на народа започна успешно. Втори тур ще е вкарването на жълтурките.