Снимка: БулФото
fallback

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов даде своя глас за европейските избори в столичното 134 СУ "Димчо Дебелянов“.

"Гласувах за България. за да се чува българският глас в Европейският парламент, защото трябва да се защитават българските интереси. Всеки има едно семейство и това е България", категоричен беше Каракачанов.

Oще по темата

Лидер в листата на ВМРО е досегашният евродепутат Ангел Джамбазки, следван от Юлиан Ангелов, Александър Сиди и режисьорът Андрей Слабаков. Партиите от малката управляваща коалиция - ВМРО, НФСБ и Атака решиха да се явят поотделно на тези избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 4 години

Вярно е преди всички беше терористичната организация ВМРО която започна политическото си съществуване с отвличане след Освобождението на журналисти и искане на откупи и опити да твърди че има македонска нация тя живее в Пирин и този регион трябва да бъде отцепен от България.После я продължи с директни атентати.Пък днес с опити за прокарване на нацистка диктатура и тайни договорки за сделки със самолети и бюджети с американците тоест продължава добрата предателска традиция на Димитър Общи.

26

Анонимен

преди 4 години

И една банка която краде от това семейство и се казва коалиция Гроб Угоени мафиоти с подкрепа на Движението за ***.дали и сюнети съкратено ДПС с лидер Кара пищак дайъ.

25

Иван

преди 4 години

Това ,че обиждате единствения човек, който нарече нещата с истинските им имена не говори добре за вас. Единствения нормален патриот посветил целия си живот на идеята България. ВМРО имаше преди Герб,Атака,НФСБ и другите псевдопатриоти. ВМРО ще я има винаги.

fallback