27

Анонимен

преди 4 години

Вярно е преди всички беше терористичната организация ВМРО която започна политическото си съществуване с отвличане след Освобождението на журналисти и искане на откупи и опити да твърди че има македонска нация тя живее в Пирин и този регион трябва да бъде отцепен от България.После я продължи с директни атентати.Пък днес с опити за прокарване на нацистка диктатура и тайни договорки за сделки със самолети и бюджети с американците тоест продължава добрата предателска традиция на Димитър Общи.

26

Анонимен

преди 4 години

И една банка която краде от това семейство и се казва коалиция Гроб Угоени мафиоти с подкрепа на Движението за ***.дали и сюнети съкратено ДПС с лидер Кара пищак дайъ.

25

Иван

преди 4 години

Това ,че обиждате единствения човек, който нарече нещата с истинските им имена не говори добре за вас. Единствения нормален патриот посветил целия си живот на идеята България. ВМРО имаше преди Герб,Атака,НФСБ и другите псевдопатриоти. ВМРО ще я има винаги.

24

Гошо

преди 4 години

Браво,Каракачанов от нашето,някогашно пет членно семейство-едното е в краварника Щатите,другото в Англия,третото в Германия.На село са мама и тате с пенсии от 217 лева.Днес недей преяжда.Не е на хубаво.

23

БКП-ГЕРБ

преди 4 години

Не България, а партията на Димитров!

22

До 20 димитър

преди 4 години

Заблуден си мойто момче, аджамия си. След 3-4 пъти ходене до урните ще разбереш, че изборите не променят нещата. Ако можеха-щяха да ги забранят. Цитат от графит до старото кино дружба. Но е абсолютната истина.

21

Анонимен

преди 4 години

НО НЕ ВСЕКИ ИМА 5 ТЕРАСИ КРАСИ

20

Джамбазки

преди 4 години

Турски дебели.

19

Джамбазки

преди 4 години

Най обичам дебели х... гласове де.

18

абсурдистан

преди 4 години

вмро значение- вътрешна македонска революционна организация - Ха ха ха , името е откраднато от друга държава - Смеххх ! начело русенския македонец , припява му луков баш македонеца от плевенското село.ако ще и на джингистаци ще се правят само и само да са на "баницата" .

17

Иван

преди 4 години

Излизайте да гласувате иначе платените м*****и ще решат съдбата ви. Който не гласува после да не се оплаква. Как може ДПС изобщо да са на политическата сцена. Не трябва турци и комунисти да са във властта. Никога вече!

16

tt

преди 4 години

Ти имаш и второ-ДС.

15

Димитър

преди 4 години

Аз също гласувах и се гордея, че използвам правото си да бъда част от избора. Защото, ако не гласуваш, после нямаш право да се оплакваш от ситуацията!

14

Активист на БКП

преди 4 години

Aма не всеки има 50 000 000 ? от продажба на БГ паспорти !!! Грабим от народа си ,а Каракачанка???

13

Потресаващо

преди 4 години

Права е тази под.лога на герберастките крадци. България е като едно семейство, но част от членовете му ядат свинско със зеле, а останалите само зеле.

12

ВМРО

преди 4 години

Помниш ли народе? Коя беше единствената партия, която застана до българите, когато ромите Ви бият? Останалите партии се скриха. Кой води кампанията за защита на българските шофьори и фирми?

11

Жоро

преди 4 години

Герб или ВМРО. Всичко друго е ******

10

Анонимен

преди 4 години

Едно време провинциалистите дето ги пържеха пред ЦУМ не бяха толкова наивни колкото са днес всички българи.Щом тоя дебел *** и Волен-болен са в парламента смятай колко се е скапалабългapaшкаъа нация.

9

ВМРО Победа

преди 4 години

Трета политическа сила!!! ДПС да го ...

8

Анонимен

преди 4 години

Но не всеки има право на апартаментче на преференциални цени. С тераска, асансьорче и тн.