Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Тук сме различни хора, с различни професии и различни убеждения, но имаме една цел - да гарантираме основна ценност на правовата държава и Конституцията - свободата на избора. Това каза лидерът на БСП по време на подписването на Меморандум за честни избори с други 20 политически партии и неправителствени организации, предава Агенция Фокус.

Соцлидерът заяви, че върховенството на закона изисква защита и гаранция на много хора и поиска то да е в основата на действията във връзка с изборния процес.
Oще по темата


Нинова подчерта, че с възможностите за застъпници, наблюдатели и обмен на информация, както и сигнали за нарушения на закона в изборния ден, ще се създаде широка мрежа, с която щяло да се гарантира спокойствието на българските граждани, че са защитени и свободни да изразят волята си.

"Нека бъдем безкомпромисни към всеки натиск, който се упражнява върху тях. За никога не е тайна, че някои хора се страхуват да излязат и да изразят волята си свободно. Искам да ги призова - бъдете спокойни и свободни, излезте, гласувайте, и изразете волята си." - призова Нинова

Тя изтъкна още, че тези избори са ключови за бъдещето на Европа и на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

Анонимен

преди 4 години

Комунистите са навредили повече на страната от турците 500 г. Създадоха една не нужна индустрия,която работеше на загуба , създадоха ТКЗС , обезлюдиха и откъснаха народа от неговите корени - земята съсипаха занаячиството и дребната семейна търговия ! И как да гласувам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112

гласоподавател

преди 4 години

Спомням си дядо ми критикуваше комунистическите безобразия като казваше:- Куче влачи, диря няма.Аз ще гласувам за ГЕРБ за да не може Ленчето да замете следите от КТБ.

111

Петко

преди 4 години

Аз отивам да гласувам защото се страхувам че ако тази покварена жена сграбчи властта, бъдещето на децата ми ще заприлича на моето детство.Призовавам всички свободни хора да гласуват за да не допуснем социалистите да погубят родината.

fallback