Снимка: Булфото, архив
fallback

Водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки разкри свои лични истории, които едва ли са били достояние на широката публика.

Той сподели, че наскоро му се е родила дъщеря, но не иска да афишира своето щастие извън семейството. Името й е Биляна.

Джамбазки заяви в ефира на bTV, че е закърмен идейно и политически във ВМРО, но преди да се впусне в политиката е изкарвал прехраната си с различни професии.

Работил е като продавач на вестници, бил е пицар, но няма любима пица и категорично не иска да готви. Преди години е карал трабант.

Спомни си и как е премонтирал покриви и е лял бетон в студентските си години.

Той отрече публикациите, че си е купил недвижим имот извън България и сподели, че едно от любимите му занимания е да прави походи в планината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Анонимен

преди 4 години

И що ще този калпав пицар в Брюксел?Нали грабна едни 900 000 евро /7000 евро заплата ,9000 режийни на месец и още толкова за т.н. "съветници"/ за мандата си?Не му ли стигат на алчния пицар тези толкова много пари?Отделно пари от комисиите ,безплатни самолетни билети и командировъчни.Май му се е усладило на дребния мишок с очилата?Егати наглия пицар!А джендърството си прикрива с измислена дъщеря.Нагъл тип е този пицар!Много нагъл!

113

ПОЖАРОПИЦАРСКО ВРЕМЕ

преди 4 години

И ТОЗИ ЗАПОЧНА ДА ПИШЕ СПОМЕНИ.ЦЕЛТА:БЪДЕЩО ЗАБОГАТЯВАНЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ: СТИГА ПИЦИ,ПОКРИВИ,БЕТОН-ИМА И "ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ"НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА СИ ЖИВЕЕ СПОКОЙНО - ВСЕ ЩЕ ГО БЛЪСНЕ БИЛО" ПИЦАР",БИЛО "ПОЖАРНИКАР""НОВИ ВРЕМЕНА- НОВИ НРАВИ"-ВСЕ "ПОЖАРОПИЦАРСКИ"СТАНИ МАМА "ДЕПУТАТ ПИЦАР" ЗА ДА ЗАБОГАТЕЕШФ МАМА

112

Цървул

преди 4 години

Ами хората по света си образоват политиците- хората там учат в колежи, учат езици,МИО ,първо стават трети дипломати някъде,после втори,па после ги пускат в голямата политика.А тоя -***. Продавал вестници!И станал политик-гол и бос *** най-лесно се манипулира.

fallback