114

Анонимен

преди 5 години

И що ще този калпав пицар в Брюксел?Нали грабна едни 900 000 евро /7000 евро заплата ,9000 режийни на месец и още толкова за т.н. "съветници"/ за мандата си?Не му ли стигат на алчния пицар тези толкова много пари?Отделно пари от комисиите ,безплатни самолетни билети и командировъчни.Май му се е усладило на дребния мишок с очилата?Егати наглия пицар!А джендърството си прикрива с измислена дъщеря.Нагъл тип е този пицар!Много нагъл!

113

ПОЖАРОПИЦАРСКО ВРЕМЕ

преди 5 години

И ТОЗИ ЗАПОЧНА ДА ПИШЕ СПОМЕНИ.ЦЕЛТА:БЪДЕЩО ЗАБОГАТЯВАНЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ: СТИГА ПИЦИ,ПОКРИВИ,БЕТОН-ИМА И "ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ"НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА СИ ЖИВЕЕ СПОКОЙНО - ВСЕ ЩЕ ГО БЛЪСНЕ БИЛО" ПИЦАР",БИЛО "ПОЖАРНИКАР""НОВИ ВРЕМЕНА- НОВИ НРАВИ"-ВСЕ "ПОЖАРОПИЦАРСКИ"СТАНИ МАМА "ДЕПУТАТ ПИЦАР" ЗА ДА ЗАБОГАТЕЕШФ МАМА

112

Цървул

преди 5 години

Ами хората по света си образоват политиците- хората там учат в колежи, учат езици,МИО ,първо стават трети дипломати някъде,после втори,па после ги пускат в голямата политика.А тоя -***. Продавал вестници!И станал политик-гол и бос *** най-лесно се манипулира.

111

Ха ха

преди 5 години

По-голям псевдопатриот едва ли има. И непрекъснато пиян. Лошо е, че има хора, които вярват на такива като него

110

Анонимен

преди 5 години

Има някаква грешка. Пицарите правят пици, а не ги продават в будка. Значи е будкар. И в строителството е бил "момче за всичко", както и в политиката.Също като бащинството - пет минути усилие и напрежение - после "ама аз съм БАЩА".

109

Анонимен

преди 5 години

До ССИ КАКВО ТОЧНО Е НАПРАВИЛ ,А ДА ЗАБОГАТЯ .

108

Анонимен

преди 5 години

Тази псевдоорганизация ВМРО която нищо добро не е направила за България през цялата си история само вкарване в национални катастрофи терор и убийства трябва да бъде забранена както направиха военните след 19 май 1934

107

V

преди 5 години

Джамбаза е работил само като БУЛОНКА на каракачанката :) Върти са из краката му ,,без собствено мнение ,, и чака господаря да му подхвърли трохи . А каракачанката взе от историята едно рекламно име и се крие зад него .А ние сме ангажирани всички да пазим армията му от ромовете :))) Да не говорим че е против 1000 лв МРЗ и даже вкарва икономически имигранти от Украйна ,като лъже че били българи .Не са българи по голямата част от тях.

106

БВП

преди 5 години

Не бил пицар, а е разнасял пици. Има голяма разлика. Изискват се определени умения, за да направиш една пица като хората, т.е. да бъдеш пицар. Виж да ги разнасяш, това всеки некадърник го може

105

Anonimen

преди 5 години

Може ли да ми каже някои как българска партия се казва Вътрешна Македонска Революционна Организация пълен абсурд

104

Стефан

преди 5 години

Тоя нещастен патриотар първи ще избяга заедно със Каракачанов ако в България не дай боже станат някакви размирици или войни

103

Анонимен

преди 5 години

Пицар, който е надушил келепира в политиката.

102

ГНЕВЕН

преди 5 години

ЛЪЖЕ ,ТОЗИ Е ПРОПАДНАЛ ЛЪЖЕЦ ПО РОЖДЕНИЕ!

101

Анонимен

преди 5 години

До ССНа този гласът му се чува ТУК . В Брюксел мълчи и гласува точно на обратното на това което ни казва в Българея.

100

Анонимен

преди 5 години

От пицата е стигнал до суджуците. Това си е прогрес.

99

Анонимен

преди 5 години

Т. е. имало е време, когато е вършил нещо полезно...

98

Анонимен

преди 5 години

Да ,ама сега е захлебил.Депутат в европарламента с 10-12000 евро заплатана месец,и отделно един куп привилегии.Иначе са патриоти и родолюбци които защитават интересите на държавата само на приказки.

97

Анонимен

преди 5 години

Пица и пожарникар - аз се чудя защо са дупе и ***. Патриотарите крепят властта вече толкова време, само преди избори се правят на опозиция.

96

Анонимен

преди 5 години

Решетников се бори за максимален брой евродепутати. Нали сме Троянския кон на Русия в ЕС.

95

Анонимен

преди 5 години

Колко тераси има?