Снимка: БТА
fallback

ВМРО даде официален старт на кампанията си за изборите за Европейски парламент. Събитието се състоя в София. На него беше представена листата на партията от нейния водач Ангел Джамбазки.

Oще по темата

Джамбазки постави задача на тези избори ВМРО да бъде трета политическа сила и да спечели три мандата за европарламента, съобщи БТА.

Днес започва предизборната кампания за депутати в ЕП

Пред медиите Андрей Слабаков коментира, че се кандидатира за евродепутат, защото е убеден, че повече граждани трябва да има в ЕП, тъй като политиците прекалено много мислят за техните политически семейства. Там той ще защитава българските интереси, като негов приоритет е борбата срещу неграмотността в Европа, защото, по думите му, тя е развъдник на престъпността.

Мисия: Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа

Според Слабаков необразованите хора са лесно управляема маса от неграмотни и полуграмотни, която е удобна да бъде купена от някои политически партии, не само в България.

Ген. Димитър Шивиков заяви, че интересите на България са да се преборим да не бъдем третирани като държава втора категория. И допълни, че е против схващането за Европа на две скорости.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

осведонмен

преди 4 години

До 32 Анонимен в грешка си не е роден в русе роден е в село горни брод а е научил занаята в русе

39

ботев

преди 4 години

патриот е дупе дава в брюксел да се помещава

38

Анонимен

преди 4 години

Халтурата Слабаков къде се слага и той. Тази продажна групировка въобще няма да има депутат. На предишните избори Джамбазки стана депутат благодарение на благоволението на Делян Пеевски.-

fallback