40

осведонмен

преди 5 години

До 32 Анонимен в грешка си не е роден в русе роден е в село горни брод а е научил занаята в русе

39

ботев

преди 5 години

патриот е дупе дава в брюксел да се помещава

38

Анонимен

преди 5 години

Халтурата Слабаков къде се слага и той. Тази продажна групировка въобще няма да има депутат. На предишните избори Джамбазки стана депутат благодарение на благоволението на Делян Пеевски.-

37

баба мара

преди 5 години

как са гласували депутатите на важни решения в еп искам да знам позицията имосвен това трябваше да премахнат парите за етноса които не ходи на училище ине знае бълг език няма пари да се спре изборния туризъм и издаването на бългпаспорти на турци

36

гласоподавател

преди 5 години

да си ходат у северна македония шпионите там да ги гласуват българия е само за българите

35

Анонимен

преди 5 години

НА КОЯ ОТ ПЕТТЕ ТЕРАСИ НА КАРАКАЧАНКАТА СТАНА ОТКРИВАНЕТО НА КАМПАНИЯТА?

34

Анонимен

преди 5 години

Голям ,,шамар" ги очаква ,,патриотите" на предстоящите избори ! Дано тогава осъзнаят какво е да предата народа си ! И волен и джамбазки и каракачанов и симеонов ... продадохте интересите на народа си - за власт ! А там бяхте - безлични ! Нито Герб, СДС, БСП, ДПС , Патриоти .... нито един не ставате. Няма да допуснем пак едни от вас ! Въъъъън ! Аз давам гласът си на хора които биха постъпили смело и които не се страхуват да го правят и сега - ЗА МАРЕШКИ ! ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО РАБОТИ ЗА НАРОДА

33

ПОДЛОГИ

преди 5 години

Хората искат напускане на ЕС, тея кампания стартирали .... кви патриоти сте вие бе , *** !!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Партия , която не може да прави разлика между главното и второстепенното не е партия .

31

Анонимен

преди 5 години

Атака и ВМРО са патриотични партии,без патриотични партии не може,трябва има някаква патриотична партия!

30

Анонимен

преди 5 години

При Кунева ще ги пратим на обучение по европеизъм.

29

анализаятор

преди 5 години

Определението за фашизма е дадено от Димитров на 7К-с на Коминтерна!Всички така наречени кандидат депутати в ЕП са ЕНИЧАРИ НА НАЙ-РЕАКЦИОННАТА И ЧОВЕКОНЕНАВИСТНА ЧАСТ НА СВЕТОВНИЯТ БАНККОВ И ПРОМИШЛЕН КАПИТАЛ!Гласувайте ***!

28

Анонимен

преди 5 години

В 2014 г. Джамбазки стана евродепутат в листата на Бареков. Рекламната предизборна кампания тогава се осъществяваше от телевизията на Делян ПЕЕВСКИ ТВ7, в коята работеше и Емил Кошлуков.

27

Анонимен

преди 5 години

ОТ ВМРО МНОГО МРАЗЯТ ХРИСТО БОТЕВ, ЗАЩОТО В ДВЕ СТИХОТВОРЕНИЯ Е РАЗКРИЛ ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА "ПАТРИОТИТЕ".

26

Анонимен

преди 5 години

Когато строителят на съвременна България Андрей Луканов направи реконструкция на ВМРО, той внедри там агент Иван, а малко по-късно го направи и председател.

25

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

КРАСО КАРАКАЧАНА Е ОЩЕ АКТИВЕН АГЕНТ НА Българските ДС-СЛУЖБИ = Днес Военна Информанция. ВЕКЕРЕ няма, но Каракачана е още и АКТИВЕН АГЕНТ И НА РУСКОТО Военно разузнаване ГЕ РЕ У = ГРУ .Аз не знам как от НАТО го допускат до щаб-квартирата в Брюксел, и как има достъп до секретни документи, папки и дописки от същата зградая...Това Американците не го ли знаят -- че Каракачанов е още Активен Руски Агент !?

24

Анонимен

преди 5 години

ВМРО-то е било създадено навремето с цел да бъде Македония независима,и да се запази Българското самосъзнание на населението там.Тези за какво се борят,никой не знае.И да ги питате няма да ви отговорят,незнаят.Просто ниша в политиката,без никаква политическа платформа.И народът си мисли че се борят за нещо,ала-бала са тези.

23

Анонимен

преди 5 години

Водача на ВМРО роден и израснал в Русе. Вижте им биографиите оргинал Македонци. Лапаница да има другото е бошлаф. От предизборните обещания кое изпълниха че съ не сещам.

22

Анонимен

преди 5 години

До 14 християнизиране на България интересно от каква религия сме християнизирани. Това за Тангра е дрън дрън. Има на 500 цъкви които са разрушени до основи. И датирани от началото и преди новото летоброене. А според Българският календар сме седемхиляди и някоя година. Естествено нашите исторци казват каквото им са наредили иначе няма кинти и професорски звания.

21

Ай, сиктир!

преди 5 години

Какво им е вътрешното? Какво им е македонското?!!! - Какво им революционното?Каква им е организацията?