fallback

Общ преглед

ПП "Воля - българските родолюбци" представи кандидатите си за депутати за изборите за Европейски парламент на 26 май. Това стана в централата на партията на емблематичната улица "Раковска"134.

Oще по темата
Както е известно, водач на листата ще бъде самият лидер на партията Веселин Марешки. Той представи останалите от листата като "сплотен отбор" от достойни хора с висок морал и родолюбие.

В листата на ПП "Воля - български родолюбци" влизат представители на Народна партия "Свобода и достойнство", Български земеделски съюз "Александър Стамболийски", "Българска социалдемократическа партия", Християндемократическа партия, ПП "Обединена социалдемокрация".

От квотата на Народна партия "Свобода и достойнство" кандидати са Орхан Исмаилов и Тихомир Пейчев. В листата влиза и Кольо Парамов като представител на ПП "Обединена социалдемокрация".

От Български земеделски съюз представител в листата е Георги Соколов. Сред участниците в листата е и Емил Емилов, когото Марешки представи като потомък на най-стария хайдутин Кочо Георгиев Лютов (Кочо Лютата), съобщава БТА.

Листата се състои от 16 души, като едно от местата остава свободно. Марешки уточни, че то ще бъде обявено на по-късен етап.

Листата обаче все още не е подредена. Самият Веселин Марешки изрази надежда на изборите за европейски парламент "Воля" да има поне двама представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

най-голямата патерица на ГЕРБ! Марешки, скрий се бе! Следващия парламент сте аут! продажници!

18

А, Б, В

преди 5 години

Тез юнаци научиха ли БГ азбуката, за писане нямам претенции.С неуважение: Пунта МарчУ ОШфорков от Люлин

17

Анонимен

преди 5 години

МАРЕШКИ НЯМА ДА ИМА МНОГО ФЕНОВЕ В ГАБРОВО СЛЕД ГЛУПАВИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ ПО ПОВОД НА ПРОТЕСТИТЕ.

fallback