Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Партия "Атака" се регистрира официално в Централната избирателна комисия за предстоящите през май Евроизбори.
Oще по темата
Националистите са събрали над 4 000 подписа, съобщава БНТ.

"Листата ни не е готова, тъй като в момента тече Политическа академия - това е едно предаване и състезание, което тече всеки ден и аз съм жури. В него учстват млади хора, които не са членове на партиен актив, не са били депутати", заяви лидерът на партията Волен Сидеров.

В края на март от "Атака" обявиха, че създават Политическата академия, за да имат възможност "млади, само нови и чисти лица" да се кандидатират за европейски депутати.

Днес Сидеров обясни, че кандидатстването за Академията на "Атака" е възможно до 21 април, а след това зрителите на партийната телевизия "Алфа" ще подредят листите.

"Аз за първи път давам възможност на млади и неопетнени хора да бъдат подредени според волята на зрителите", добави той.

По отношение на своите коалиционни партньори в Народното събрание от групата на "Обединени патриоти", Волен Сидеров коментира, че "бяхме готови да участваме на евроизборите заедно с ВМРО без да имаме претенции за места, но те не пожелаха. Бях готов да не участвам в листата, да приема техните кандидати, да нямам претенции за места, но въпреки това ВМРО не пожелаха, тъй като това щяло да развали след това управленската коалиция по тяхно мнение".

Сидеров допълни, че НФСБ е била партията, която е предопределила явяването на "Обединени патриоти" поотделно, като е заявила, че категорично няма да се яви на тези избори с "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

точка

преди 5 години

Цирк "Атака" с водещ клоун Сидеров.Младите на които уж дава път трябва да са с психически отклонения за да се хванат на въдицата му.Златния пръст на ДПС и БСП е копрометиран пред българите,компрометира и "Атака".

12

Анонимен

преди 5 години

Този руски пси хопат да му слагат усмирителната ризКа.

11

българин

преди 5 години

товарищ сидерчук по-добре си закрий кочинката и дай шанс на българите да живеят спокойно

fallback