Снимка БГНЕС, архив
fallback

Министрите на външните работи на ЕС ще проведат спешни разговори относно ситуацията в Израел и Газа, след като бойците на терористичната организация Хамас предприеха изненадващо нападение, каза ръководителят на външната политика на блока Жозеп Борел.

„Свиквам утре спешна среща на външните министри на ЕС, за да разгледаме ситуацията в Израел и в региона“, написа Борел в публикация в социалните мрежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 6 месеца

До 21:Този правилен въпрос си адресирал неправилно - управниците на американската колония ЕС,никога няма да направят това.Те просто изпълняват заповедите на техните господари от ФАЩ,така,както това правят и нашите управници,всички назначени от американското посолство,с лек уклон към Турция.Големиет въпрос е защо цялото евростадо не си задава този въпрос,а покорно и безмълвно изпълнява заоведите на началниците от Брюксел,които пък изпълняват заповедите н Фашингто.При нас,тези заповеди са от ФАЩ.

32

Диана

преди 6 месеца

Според мен, най-добре е ЕС да се разграничи от мнението на САЩ този път - помагайки на Израел в насилието им, те стават част от това насилие, което носи съответните последствия..Израел трябва да се разбере с палестинците, вкл. и с Хамас, които са част от тях, ако иска да живее с тях...Той трябва да тушира насилието там, а не да го експонира! Всеки човек има право да се върне при корените си, но за това днешните обитатели там трябва да го допуснат, не да издевателства над тях...

31

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Всички въвлечени в този тероризъм ще бъдат наказани !

fallback