33

Анонимен

преди 7 месеца

До 21:Този правилен въпрос си адресирал неправилно - управниците на американската колония ЕС,никога няма да направят това.Те просто изпълняват заповедите на техните господари от ФАЩ,така,както това правят и нашите управници,всички назначени от американското посолство,с лек уклон към Турция.Големиет въпрос е защо цялото евростадо не си задава този въпрос,а покорно и безмълвно изпълнява заоведите на началниците от Брюксел,които пък изпълняват заповедите н Фашингто.При нас,тези заповеди са от ФАЩ.

32

Диана

преди 7 месеца

Според мен, най-добре е ЕС да се разграничи от мнението на САЩ този път - помагайки на Израел в насилието им, те стават част от това насилие, което носи съответните последствия..Израел трябва да се разбере с палестинците, вкл. и с Хамас, които са част от тях, ако иска да живее с тях...Той трябва да тушира насилието там, а не да го експонира! Всеки човек има право да се върне при корените си, но за това днешните обитатели там трябва да го допуснат, не да издевателства над тях...

31

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Всички въвлечени в този тероризъм ще бъдат наказани !

30

Анонимен

преди 7 месеца

Този Хосе каква националност е.

29

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС какво означава в превод. Някой да уведоми

28

Анонимен

преди 7 месеца

Стойте си Там Ейййй!-:((

27

абе

преди 7 месеца

Той Жозеп Борел оправи Европа и Украйна, сега ще оправи и Израел. Жална им майка на евреите, ако външните министри на ЕС ще се грижат за тях.

26

Предложение имаше

преди 7 месеца

едно време от някой интернет мъдрец. Понеже САЩ са най-големия съюзник на Израел, също така има ти най-голямата еврейска общност извън Израел. Имат и много земя, която не се обитава, могат да преместят целия Израел посред САЩ и така хем Израел ще е сред свои, хем ще е заграден от съюзници.

25

ъ

преди 7 месеца

То и десет пъти по толкова абдали да се съберат на разговори, файда няма да има. ЕС се превърна в една пародия на СССР през 80-те. Онези поне бяха склеротици с военна сила. Тези са само склеротици.

24

ЯМБОЛИЯ

преди 7 месеца

За кратко време всички *** приеха исляма. Аллах Акбар дорогие товарищи.

23

аха

преди 7 месеца

И къде ще е срещата, в Йерусалим предполагам? Понеже последната среща на тези беше в Киев. Хайде да заминават Жозеп и Ко вкупом, и дано онези от Хамас или Хизбула приключат наведнъж с тази нещастна компания.

22

И какво? Оправиха

преди 7 месеца

Украйна, а сега е ред да уреждат и Израел-Палестина? Именно "великите сили" едно време го създадоха тоз проблем като набутаха юдеи посред арабите. От 1945г. все проблеми в ивицата Газа.

21

КАПКА MO3ЪK

преди 7 месеца

Външните министри на ЕС, ако имаха останал поне капчица разумносът първо щяха да си зададат въпроса какво ще се случи с Европа след само 20-25 години, когато мигрантите ще се превърнат в "коренното население" на континента. И щаха да си дадат сметка за лимерното си отношение и дълбоко вкоренен ра.cи3ъм, който се прикрива под воала на разю3дения либерализъм.

20

Ле ле,

преди 7 месеца

...сите "възрожденци" на Коце Копейката станаха ...джихадисти! Нормално е , щом се кланят на Антихриста от Кремъл, трудно ще ни изненадат ! Отдавна са продали жалките си душички!Както казваше соченият за убиец на Георги Марков..."Кой се интересува от истината? Знаете ли колко добре се живее в лъжа"!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Веднага да мобилизират Паси и Лорер,за да могат да помагат за сигурността на Израел!

18

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Как е градината Борел?

17

Км

преди 7 месеца

Този е оператор на ударен музикален инструмент!!!

16

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС не е фактор. Нищо не зависи от ЕС.

15

До 13

преди 7 месеца

И Сърбия.

14

Анонимен

преди 7 месеца

А ЕС ще наложи ли санкции на Катар за финансирането на терористите от Хамас? ЕС ще спре ли да купува газ от Катар.