Снимка БГНЕС, архив
fallback

"При толкова доказателства, че системата на Шенген не работи, няма никаква необходимост тя да се разширява". Това е официалното становище на австрийското Министерство на вътрешните работи, цитирано от сайта Schengen Visa.

"Няма да има съвместна чуждестранна мисия, това е измислица. Факт е, че нищо не се е променило в ясната позиция на Австрия”, посочват още от ведомството.

Oще по темата

Становището е в отговор на твърдения в български медии, че през септември предстои преразглеждане на позициите като резултат от срещата между българския министър Калин Стоянов, европейският комисар Илва Йохансон и министъра по миграцията на Нидерландия Ерик кан дер Бург, предаде Нова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 10 месеца

"При толкова доказателства, че системата на Шенген не работи, няма никаква необходимост тя да се разширява".............Ами защо не я закриете тогава? Излезте утре със съобщение, че се отказвате от нея.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Права е Австрия. Как ще пуска в Шенген руски агенти.

50

Реалист

преди 10 месеца

След като всеки втори в държавните и общински администрации, дипломатическия корпус,органите на сигурността, политици и начело с резидент.. президент Радев са агенти на Русия,която ни е обявила за неприятел и непрекъснато ни заплашва с инвазия...,,как могат да ни пуснат в шенген? Да не говорим,че досега няма нито едно решение на изпълнена санкция срещу руснаците...лукойл дерибейства, анклава в Камчия си стои и даже в затворени комплекси,населени с руснаци се забрянява общуване на български език.

fallback