52

Анонимен

преди 9 месеца

"При толкова доказателства, че системата на Шенген не работи, няма никаква необходимост тя да се разширява".............Ами защо не я закриете тогава? Излезте утре със съобщение, че се отказвате от нея.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Права е Австрия. Как ще пуска в Шенген руски агенти.

50

Реалист

преди 9 месеца

След като всеки втори в държавните и общински администрации, дипломатическия корпус,органите на сигурността, политици и начело с резидент.. президент Радев са агенти на Русия,която ни е обявила за неприятел и непрекъснато ни заплашва с инвазия...,,как могат да ни пуснат в шенген? Да не говорим,че досега няма нито едно решение на изпълнена санкция срещу руснаците...лукойл дерибейства, анклава в Камчия си стои и даже в затворени комплекси,населени с руснаци се забрянява общуване на български език.

49

Майната им

преди 9 месеца

На Шенген.Това и еврото са миши капан!Аз ако съм такива такси ще им наложа по границите на западните у.репки,че ще забравят къде е България.ЗАТВАРЯЙТЕ ГРАНИЦИТЕ ЗА ЗАПАДНИ У.АЙКИ И БЪРЗО ЩЕ СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА! ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ МИНАВАТ НЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ ИКОНОМИКАТА НА ЕВРОУТРЕПКИТЕ ТАКСИ ЯКИ И УДАР ПРЕЗ КРЪСТА Е *** И СМЕШНИЦИТЕ СА ЕС

48

Чичо

преди 9 месеца

Браво на Австрия! Ако такова пробито, корумпирано, мафиотско корито като днешна България влезе в шенген, то тоя съюз е пълна бутафория! След като родните мутри, псевдобизнесмени-крадци на държавни пари и псевдопстриоти измамници, нямат срам как представят страната ни навън, то е добре че Австрийците се срамуват и за нас! Аман от далавери, крадене на еврофондове и тъпкане в подвижни кошове-автомобили и рушащи се имоти! Срам няма - *** дума, далавера е чиста и модерна.

47

ЕСССР :

преди 9 месеца

Територията,някога гордо наричана България,ни е необходима само като буфер,като периферия и източник на евтини ресурси и евтина работна ръка! Трябват ни парите ви,но не и местното население!

46

Хо Хо

преди 9 месеца

При този инат на австрийците и тези от ниската земя БГ има два хода ! Премахват граничният контрол с Румъния и игнорира всякакви мераци на НАТО за бази у нас. Жалко , че нямаме политици като Орбан !

45

Анонимен

преди 9 месеца

Както не веднъж се казваше: ние от ЕС може да излезем, но от ЕВРОЗОНАТА НЕ! На бюрократщината в Брюксел и трябват балъци като нас! Инак.....туй ще се разпадне докато ни "приемат" хахаха

44

Анонимен

преди 9 месеца

Никой освен българските политици не казва, че ще ни приемат в еврозоната и Шенген...

43

Анонимен

преди 9 месеца

Ами оня стар плъх Борисоф, що се крие.Похарчи и изкраде милиарди за 12 години еврофодове.Сега се спотайва и чака бурята да отмине.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Има една мъдрост.....За да убедиш противника на разширяването , покажи му , че светът му ще стане тесен....Това лежи в основата на всички успешни преговори....

41

Анонимен

преди 9 месеца

145.11 кг марихуана за заловили митничарите и граничните полицаи на ГКПП "Капитан Андреево" на 10 август. Дрогата е била открита в товарен автомобил - влекач с полуремарке - с ръмунска регистрация. Шофьорът - австрийски гражданин. За това не ни пуска, щото си има канали.

40

Иванов

преди 9 месеца

Тогава пълен бойкот на Австрия включително и на а1 оператора стоки и услуги да видим кой от правителството има топки

39

Анонимен

преди 9 месеца

Това е за да не ни изтърват да влезнем в еврото! Без Шенген какво евро?! Те не го пускат в селото, а то за поповата къща пита! Трябва да поискаме от Брюксел 2 млрд евро обезщетение за тия 12 години лъготене!

38

Анонимен

преди 9 месеца

Слугата е за да го гърбят- той не е равностоен партньор!! Кикито е клоун за развлечение на стопаните!

37

Горд Русуфил

преди 9 месеца

Една добра новина! Господ си знае работата..

36

Анонимен

преди 9 месеца

естествено че няма да влезем в Шенген. Никой не пуска страна във война до пространство за пътуване без паспортен контрол.

35

Мандо

преди 9 месеца

Шенген на кукуво лето , не разбрахте ли , че сме измекерите в ЕС , но Тагаренко нашия министър на войната избран с малцинство се пени кат черноморски вълни , колко сме натовци и европейци ...никой не не такова за нищо .....БГ.... последната дупка на кавала . Галсувайте за ппдб гербсдс ***

34

Анонимен

преди 9 месеца

Хи-хи. Ами като системата на Шенген не работи, никой не ви иска да я разширявате! Просто я закрийте бе! Що я "крепите" тогава? Не ви ли е скъпо? Впрочем, на снимката сякаш е Ку-клукс-клан ама в сини костюмчета. С жълти очички.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Някой да убие молеца с мухобойка!!