Снимка БГНЕС
fallback

Европейската комисия изплати 1.5 млрд. евро макрофинансова помощ на Украйна, която е част от общия пакет от 18 млрд. евро.

Тези средства са предназначени да помогнат на страната да продължи да изплаща заплати и пенсии, както и да поддържа работата на болници, училища и за подслон за разселени хора.

Oще по темата
Плащането е извършено, след като в края на април Комисията е констатирала, че Украйна осъществява удовлетворителен прогрес при прилагането на договорените условия на политиките и отговаря на изискванията за гарантиране на прозрачна и ефективна употреба на средствата, итформира БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

ВЕЛИЧКО

преди 11 месеца

Оф ... гледам ухилената коза на снимката и се чудя защо пръскат толкова пари за кауза пердута ! ?

63

ББ

преди 11 месеца

а колко на путин г-жо?през опг превърнати в партии като дпс-герб?финансиращи и ограбващи ЕС данъкоплатците през руски схеми!налагащи на Народите в ЕС...отказ и Екзит от ЕС в полза рАсия!БГЕкзит!!!няма да плащаме да ни убиват и заробват опг като дпс-герб в полза рАсия!!!разпуснете позорният съюз финансиращ ОПГ като дпс-герб,ЕС налага на Народите си мафиотски управления...служещи на путин,САЩ вярвате ли на...Шрьодер???на строящи СП..и ги пазите от тези за който работят!!???нелепо и примитивно!!!

62

боби

преди 11 месеца

Честито ви ,.... по няколко левчета са излетели от джобовете на всеки един от нас , включително и тук пишещите !

fallback