Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Германското правителство се разбра за нов план за помощи в подкрепа на увеличаване на покупателната способност на германците и за компаниите в контекста на силна инфлация.

Мерките, заложени в плана, възлизат на общо 65 милиарда евро, предаде Франс прес, като се позова на проект на споразумение на правителството, до което  агенцията е получила достъп.

"Една бърза и пропорционална помощ за гражданите и за компаниите е нужна заради бързото нарастване на енергийните цени", се казва в документа, изготвен след седмици на дискусии между трите коалиционни партии в правителството. Вчера имаше пореден кръг от разговори между тях, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

МОМЧЕТА И

преди 1 година

МОМИЧЕТА, ПО МАЛКО СЕ ВЪЗБУЖДАЙТЕ ОТ НОВИНИ ! ДА ВИДИМ ВЪВ ВСЯКО НАШЕ ДОМАКИНСТВО КАКВО НИЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ! А ПОЛИТИЦИТЕ НЯМА ДА НИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА И ХЛЯБА !

40

МОМЧЕТА И

преди 1 година

МОМИЧЕТА, ПО МАЛКО СЕ ВЪЗБУЖДАЙТЕ ОТ НОВИНИ ! ПОЛИТИЧЕСКАТА КАМПАНИЯ Е В ХОД И КОЛКОТО СМЕ ПО ВЪЗБУДЕНИ, ПО МАЛКО МИСЛИМ, ПОВЕЧЕ ПАРА ОТИВА В СВИРКАТА ! ДА ВИДИМ ВЪВ ВСЯКО НАШЕ ДОМАКИНСТВО КАКВО НИЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ! А ПОЛИТИЦИТЕ НЯМА ДА НЕ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА И ХЛЯБА !

39

Анонимен

преди 1 година

Що за г луп ост. Как харченето на държавни пари, пари от моите данъци би ми помогнало в случая. Просто ще напълнят джоба на енергийните компании. Да кажем тази зима ще помогнат парите, а другата, а тази след нея и след нея? Накрая ще ми вдигнат и данъците, защото тия пари трябва да се върнат. Да печаташ хартийки без покритие каква помощ е това. Всички политици и пишман икономисти трябва да се бичуват докато им окапе кожата от гърбовете....

fallback