41

МОМЧЕТА И

преди 1 година

МОМИЧЕТА, ПО МАЛКО СЕ ВЪЗБУЖДАЙТЕ ОТ НОВИНИ ! ДА ВИДИМ ВЪВ ВСЯКО НАШЕ ДОМАКИНСТВО КАКВО НИЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ! А ПОЛИТИЦИТЕ НЯМА ДА НИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА И ХЛЯБА !

40

МОМЧЕТА И

преди 1 година

МОМИЧЕТА, ПО МАЛКО СЕ ВЪЗБУЖДАЙТЕ ОТ НОВИНИ ! ПОЛИТИЧЕСКАТА КАМПАНИЯ Е В ХОД И КОЛКОТО СМЕ ПО ВЪЗБУДЕНИ, ПО МАЛКО МИСЛИМ, ПОВЕЧЕ ПАРА ОТИВА В СВИРКАТА ! ДА ВИДИМ ВЪВ ВСЯКО НАШЕ ДОМАКИНСТВО КАКВО НИЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ! А ПОЛИТИЦИТЕ НЯМА ДА НЕ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА И ХЛЯБА !

39

Анонимен

преди 1 година

Що за г луп ост. Как харченето на държавни пари, пари от моите данъци би ми помогнало в случая. Просто ще напълнят джоба на енергийните компании. Да кажем тази зима ще помогнат парите, а другата, а тази след нея и след нея? Накрая ще ми вдигнат и данъците, защото тия пари трябва да се върнат. Да печаташ хартийки без покритие каква помощ е това. Всички политици и пишман икономисти трябва да се бичуват докато им окапе кожата от гърбовете....

38

Хялмар Шахт

преди 1 година

Да се бориш с инфлацията като увеличаваш паричната маса е като да гасиш отън с бензин!

37

До Митко

преди 1 година

Аз съм с по - малко дете 7-8 год. и съм колкото теб, и взимам колкото теб. Съпругата ми е безработна (с ТЕЛК). Все още издържаме.

36

Реалист

преди 1 година

Кой дава и от къде взима? Или пак ще печатат "анти-инфлационни" пари?

35

Пепи

преди 1 година

До Бг Гражданин . Я се замисли от де идват тия 65 милиарда евро .

34

Бг Гражданин .

преди 1 година

Германците са добре !! Ние Българите какво ще правим ?!?!?!?!

33

Глух Пор

преди 1 година

"Дават 65 млрд. евро в подкрепа на германците заради инфлацията"-- А парите за този "щедър, хуманен жест", правителството взима от германците. Същия фокус го правят и в Италия. Много е модерно сега.

32

До mitko

преди 1 година

Положението ти е доста зле. За съжаление, ако не си намериш по-добре платена работа и ти, и жена ти, и нулева да е инфлацията, пак ще си адски беден. Помисли къде плащат повече, или си намерете втора работа и учете едновременно за да си намериш добре платена работа.

31

mitko

преди 1 година

Карам 42 година- в разцвета на силите си съм. Обикновен човек със средно-специално образование. Работя във частна фирма със заплата 1150лв нето. Съпругата ми взима 950лв. Имаме дете на 14години. Принудих се да демонтирам пелетното котле, което взех преди 3 години на изплащане и сега събираме малко по малко дърва за огрев да изкараме зимата. Това вече не се издържа. И най-лошото е че повечето мой близки са на същия хал..... Казвам ви- не се издържа вече

30

Анонимен

преди 1 година

До българин Не са толкова работливи германците, защото иначе нямаше да има толкова чужденци, които да им работят. Не са и толкова умни, защото седяха в локдаун доста време, заради циркаджийските номера на тамошните им феодали.

29

mitko

преди 1 година

Ще се излиза по улиците вече. То не се издържа вече.

28

Анонимен

преди 1 година

ми американците напеЧатаха 6 трилиона долапа за 18 месеца и европа гледа да не изостава - а сега се сетете ако имате мозък защо има инфлация- на бьлгария не и дават да си напечати та да си купува долари и евро- така е в колониите-честито на печелившите

27

Анонимен

преди 1 година

До Мишо Пазарната икономика липсва! България се е превърнала в удобен терен за целенасочено налагане на високи цени по метода "проба-грешка". Цената в Била-Варна на яйцата близо месец вече е 49 ст. Никъде другаде няма такава цена. Нормално 35-36 Ама ако мине ... От време на време правят промоция -43% на много други продукти.

26

Мишо

преди 1 година

Как ги дават, като ги вземат от нас? Цените в магазините в Германия са доста по-ниски от тези в БГ. Как става това?

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 Това наистина не е антиинфлационна мярка, а е мярка в подкрепа на високите цени! Прибиране на парите на хората, приучават ги да очакват помощи, принуждават ги да се ограничават. Това е форма на контрол над човешкото съзнание.

24

Анонимен

преди 1 година

ужас ми те наще разбирачи от ИТН казаха че тва не било антиинфлационна мярка ужас тея германци как се прецакаха

23

Тези пари са

преди 1 година

взети от т нар държави втора категория, към които спада и България!

22

българин

преди 1 година

До: номер 31 Ми богата държава, имат си! Щото са умни, работливи.Не са като тебе!!!