fallback

Ново видео със забавляващата се финландска премиерка Сана Марин развълнува социалните мрежи.

На него Марин танцува доста интимно с певеца Олави Усивирта в нощен клуб в Хелзинки, като певецът опитва да целува Марин по врата.

Oще по темата
Видеоклипът е публикуван в Туитър от изданието EHA News - Deutsch.

Както е известно преди дни бе разпространен друг видеоклип как 36-годишната Марин  танцува и пее с приятели в апартамент. Тогава финландският премиер призна, че във въпросната вечер е пила алкохол, но отрече да е употребявала наркотици, каквато теория има в страната. Тя дори си направи тест за наркотици, като резултатите се очакват да излязат следващата седмица.

Певецът Олави Усирта отрече да е имало нещо между двамата във въпросната вечер.

"Има публични спекулации относно естеството на връзката между мен и премиера Сана Марин. Всичко, което мога да кажа е, че сме приятели и нищо неподходящо не се е случило между нас", написа той в Инстаграм.

Същевременно Финландия се люшка с полюсни оценки за поведението на Марин. Докато мнозина се възмутени от държанието й в клиповете заради поста, който заема, много жени във Финландия споделиха видеоклипове, на които танцуват под мотото "Солидарност със Сана".

Die finnische Regierungschefin Sanna Marin hat sich erneut zu ihrem Privatleben geäußert. Anlass ist ein Handyclip, der bei Twitter kursiert. Darin zu sehen ist die 36-Jährige beim Tanzen mit dem Sänger Olavi Uusivirta in einem Klub in Helsinki.
pic.twitter.com/0pws09dazU

— EHA News - Deutsch (@eha_deutsch) August 20, 2022

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

317

Дедо Коле

преди 1 година

До българин яж го.

316

Анонимен

преди 1 година

Български премиер кога ще излезе така на обществено място - било то дискотека/ресторант или каквото и да е било, така свободно между обикновените хора? И тя е човек, излиза да се забавлява и не се прави на мутра/мафиот, заобиколена от бабанки от НСО. Кое е по-достойно от двете?

315

българин

преди 1 година

Ако финландците не я искат вече да дойде в България.какво толкова като е била на дискотека? Прекаленият светец и богу не е драг!Всички признават,че като министър председател си вършела работата добре.Ако дойде в България ще гласуваме за нея-честен и открит човек е.Ако бе отишла на някое частно парти където охраната гони журналисти по добре ли щеше да е?

fallback