Снимка: БГНЕС
fallback

Премиерът на Италия Джузепе Конте счита за много обидни намеците, че помощта на Русия за страната му е предоставена с идеята да вдъхнови ответни действия на Рим, като например искане за облекчаване на режима на европейските санкции, предава ТАСС.

Oще по темата

„Самият намек за това ме обижда дълбоко. Това е оскърбление към италианското правителство“, каза той в публикувано в четвъртък интервю пред "BBC“.

„Размислите, че помощта, която получаваме от Русия, Китай или други страни може да повлияе на геополитическата позиция на Италия са голяма обида, и то не само за мен, но и за (президента на Русия) Владимир Путин, с когото имах дълъг телефонен разговор и който никога не си е помислял да използва това като лост в момент, когато проявява солидарност с Италия. Те никога не са го искали и дори не са мислили за това“, цитира думите му "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

187

Спас

преди 4 години

Безкористна е подкрепата на САЩ за Италия и ЕС!!!! :))))))))) Щом подкрепата е от Русия и комунистически Китай, то тя е вредна!!!! Путин е виновен!!!:)))))))

186

Ангел

преди 4 години

Обидното в случая ,е че Италянците се обиждат. Обидно е дори ,че Германците го коментират!! БЕЗКОРИСТНО ДОБРО ДЕЛО НЯМА!!!! За национално предателство би се сметнало ако помагаш на друга държава безкористно. Това нещо е невъзможно и умния Държавник никога при никакви обстоятелства не би помагал безкористно!!

185

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Прокълнат ляв ***. Заради китайските подкупи погуби хиляди пенсионери.

fallback