187

Спас

преди 4 години

Безкористна е подкрепата на САЩ за Италия и ЕС!!!! :))))))))) Щом подкрепата е от Русия и комунистически Китай, то тя е вредна!!!! Путин е виновен!!!:)))))))

186

Ангел

преди 4 години

Обидното в случая ,е че Италянците се обиждат. Обидно е дори ,че Германците го коментират!! БЕЗКОРИСТНО ДОБРО ДЕЛО НЯМА!!!! За национално предателство би се сметнало ако помагаш на друга държава безкористно. Това нещо е невъзможно и умния Държавник никога при никакви обстоятелства не би помагал безкористно!!

185

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Прокълнат ляв ***. Заради китайските подкупи погуби хиляди пенсионери.

184

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов... такива документи не се изготвят с помощта на, нито са по силите на обикновените граждани. Накратко казано, знанието ти получено на седянките между побеснели комунисти има стойност на счупен ***. Знам, че ще го прочетеш това, затова да ти кажа, готов съм да те мачкам с аргументи докато ти стане ясно, че си много далече не само от истината, но и от това да си прокарваш изгнилите опорки.

183

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовОтносно все по-безочливото ти невежество по отношение на немската конституция: т.нар. Основен закон е гласуван и Ратифициран от ПАРЛАМЕНТА на Обединена Германия. Неграмотниците, които си нямат и идея от Конституционно право, твърдят, че Конституцията трябвало да бъде "гласувана" от Народа, за да има легитимност. Както казваше моя професор по конституционно право: то ако беше така значи Германия а и всяка друга страна никога не е имала валидна Конституция, тъй като .....

182

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов... окупационна сила, след като вече са се съгласили, че Австрия е жертва а на активен агресор. ТОВА е истинската причина, а не "добрата воля" на съветските пияндурници. Така че, предай на тия с които си прекарваш времето, много поздрави от хората, които знаят ТОЧНО как стоят нещата.

181

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов... са предлагали "неутралитет" на страната само формално (т.е. опитвали са се да ги изиграят), за да държат плацдарм за войските си, докато успеят да си гарантират "неутрална", тоест СЛАБА Германия. Знаеш ли какво кара рашките да се съгласят? НЕ "добрата воля" на сатрапа Сталин, а ВЛИЗАНЕТО НА ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ В НАТО ПРЕЗ 54, с което играта на руснаците увисва (защото става ясно, че няма да има "слаба" цяла Германия). Руснаците вече нямат обяснения защо стоят като ...

180

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов .. от 43 година ясно дефинира това, както и всички последващи действия. Австрия има общо правителство дори преди войната да е приключила. Исканията на страната да бъде освободена от окупационни сили се възпира от .... рашките. Няколко пъти. На Берлинската конференция от 54та рашките са съгласни на "неутрална" Австрия при условие ..... че РУСКИТЕ ВОЙСКИ МОГАТ ДА ОСТАНАТ В СТРАНАТА ДО ПЪЛНОТО ИЗЯСНЯВАНЕ НА БЪДЕЩЕТО НА ОБЩА ......... ГЕРМАНИЯ. Разбираш ли, пал/я/чо? Рашките ..

179

ББ

преди 4 години

Няма да обиждате италианците с намеци ей!

178

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовТи ли гледаш фактите, ти дори когато не знаеш фактите плямпаш, това вече го установихме на няколко пъти: с линкове които не четеш, с теми, с които не си запознат, с неграмотност. Иначе, си бос и по отношение на "съгласието" на СССР за повторното обединение на Австрия. За разлика от Германия, Австрия бива определена като страна която е освободена от немско владение и е била жертва, а не като активен съучастник в престъпленията на националсоциалистите. Московската декларация..

177

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 218Самия италианец е изпечен лъжец и доказан официално мошеник, тъй че единственото което може да се заключи от думите му е, че се прави на ударен. Мафия.

176

Анонимен

преди 4 години

Пасквила на таСс щеше да ме разплаче.

175

Анонимен

преди 4 години

Италианеца смята че знае дори какво си мисли Путин.А всики знаят, че Путин за всичко лъже.Това го каза и Немцов преди да го разстрелят !

174

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовА най-забавно ми стана като прочетох, че СТАЛИН, е ГАРАНТИРАЛ СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПРЕСАТА, РЕЛИГИОЗНИТЕ СВОБОДИ, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ УБЕЖДЕНИЯ И НА СЪБИРАНЕ"Само червена гъдулка като теб може да има гьонсуратлъка да постне такова нещо за СТАЛИН и да го представя като достоверно намерение. Ти даже "вярваш" че е бил искрен, хахахаха. Въпреки ГУЛАГ и МИЛИОНИТЕ избити от него и режима му.

173

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовНищо не ти е ясно! "Не виждам защо да са лъгали" Хахахаха. След разсекретяването на документите на *** става ясно, че предложенията на Сталин са били толкова "искрени", че не е имало никакви планове за политика спрямо новообразуваната Германия. Въобще не са си мислелии, че някой ще се хване! Куриозно Сталин бил "искал" свободна и независима Германия, но поставял условия как да се образува Правителството и с кой да се съюзява Германия. ***.

172

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовХахахаха. Английското вики. Абе, Вики, ти дори не разбираш, че това което четеш не противоречи на това което казвам. Борбата на Сталин е била да остави Германия без съюзници след обединениеето и то по дизайн! Тоя дебат се вихри от десетилетия, но на всички запознати са им ясни ходовете на Сталин! Искал е правителство избрано от окупационните сили вместо СВОБОДНИ ИЗБОРИ. Искал е Германия да не влиза в никакви съюзи! Нали е искал независима и свободна Германия?

171

За 45

преди 4 години

А на тебе ти се отдава само да плюеш нечий коментар. Дори не ти се отдава да напишеш твой собствен.

170

Честно

преди 4 години

Путин е готин. Руският Джеймс Бонд на младини от КГБ разузнаването. И баба ви Меркел е била агентка,ама като се излъга да вкара тия бежанци,си вкара автогол.

169

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовОще нещо.Когато пишеш някакви неща не е добре за теб да пишеш неща в които "не си сигурен".Народен референдум не е споменаван. Буквалните думи са "in freier Entscheidung beschlossen worden ist".Това може да е Референдум,но може да и друго нещо. И последно: Grundgesetz-a е бил променен след обединението на Германия и от него изчезват думички, които са останали като реликт от старото време на разделение.С други думи, много си бос и съвета ми е да не се изказваш неподготвен

168

Анонимен

преди 4 години

До 206На тия глуспости вече беше отговорено. Не е само Ла Стампа. За останалите също ти се отговори в пост номер 191, тъй че чети преди да драскаш. Между другото, наел си се да защитаваш един измамник. За Конте преди няколко години се разбра, че е писал в работната си автобиография, че е работил в суперпрестижни университети като гост лектор: оказва се, че не е, има офоциални опровержения от САЩ, Франция, Австрия, а Великобротания (за негов късмет) се позовава на конфиденциалност!