Снимка: БГНЕС
fallback

Пореден печален рекорд регистрира Италия. Броят на починалите заразени от коронавирус за последните 24 часа достигна 793-ма души.

Oще по темата

В страната броят на новите случаи на зараза са 6557. Така общият брой на жертвите от коронавируса в страната е 4825 само за месец, съобщава "Франс прес.

Районът на Милано в Ломбардия е регистрирал най-големия брой смъртни случаи - 546. Там са и половината от новите заболели. Така общият брой на регистрираните заразени надхвърли 53 578 души. Излекуваните са над 5 хиляди души.

В Испания ситуацията също е сложна. Там броят на жертвите на коронавирус също се е увеличил за денонощие с 324 души. Така общият брой починали са 1326, предаде Ройтерс, позовавайки се на информация от здравното министерство на страната. Заразените са се увеличили на 24 926.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Анонимен

преди 4 години

Населението на Италия е около 60 милиона и е с едно от най-застаряващото население в западна Европа. На година загиват 640 000, което прави 1750 на ден.Колко са загиналите днес в Италия? Знаем само че от корона вируса са близо 800. Не можем да правим заключения без да имаме всички данни.

92

софиянец

преди 4 години

До ДесиЯвно много Ви се ходи на Витоша или в парка!

91

...

преди 4 години

В Италия, само за последните 24 часа, има над 700 случая на починали хора. Сами си представете, какво значи починали над 700 човека. Давате ли си реална представа за нещата? Това са над 700 човека, които са имали семейства. И тук ще стане така. Мерките, които са наложени, не са за да ви е кофти а за да се предпазите. Да не бъдете утре и вие в тази черна статистика. Затворете се вкъщи, запазете семействата си. Вас, вашите деца и вашите родители. Не убивайте семействата си и вас. Стойте вкъщи.

fallback