93

Анонимен

преди 4 години

Населението на Италия е около 60 милиона и е с едно от най-застаряващото население в западна Европа. На година загиват 640 000, което прави 1750 на ден.Колко са загиналите днес в Италия? Знаем само че от корона вируса са близо 800. Не можем да правим заключения без да имаме всички данни.

92

софиянец

преди 4 години

До ДесиЯвно много Ви се ходи на Витоша или в парка!

91

...

преди 4 години

В Италия, само за последните 24 часа, има над 700 случая на починали хора. Сами си представете, какво значи починали над 700 човека. Давате ли си реална представа за нещата? Това са над 700 човека, които са имали семейства. И тук ще стане така. Мерките, които са наложени, не са за да ви е кофти а за да се предпазите. Да не бъдете утре и вие в тази черна статистика. Затворете се вкъщи, запазете семействата си. Вас, вашите деца и вашите родители. Не убивайте семействата си и вас. Стойте вкъщи.

90

Доклад

преди 4 години

В брой 88 на International Journal of Infectious Diseases е публикуван обстоен доклад за влиянието на грипа върху смъртността във всички възрастови групи в Италия по време на скорошните сезони (от 2013 до 2017).Данните за зимните сезони в Италия показват следното: смъртните случаи за сезона 2013/14 са: 7027 души смъртните случаи за сезона 2014/15 са: 20259 души смъртните случаи за сезона 2015/16 са: 15801 души смъртните случаи за сезона 2016/17 са: 24981 души

89

Деси

преди 4 години

Много важно,че помагали китайците след като по типично комунистически модел мълчаха толкова време и запалиха света!!!2

88

Анонимен

преди 4 години

"Лекуват " ги с рибаварин...

87

Анонимен

преди 4 години

абе много страннотакава велика страна като америка не е помогнала на никогоа при италианците най-голямата помощ от китай и русия

86

Факт

преди 4 години

Кунг-флу обърна милиони човешки съдби!

85

КОР-нелия вирус

преди 4 години

И за БКП се намери отрова! Крайно време беше!

84

жалко но факт

преди 4 години

И то във родината на католицизма! Къде е Господ да помага? Какво съгрешиха?ЕЛА БОЖЕ ПОМОГНИ!

83

италиано канцоне

преди 4 години

До ПенсияКойто пее - зло не мисли! По улиците ходят и пеят. Разговарят сякаш се карат помежду

82

колега

преди 4 години

До ПенсияМина онова време на морето, когато се чувстваше полъха на запада!Спомням си уханието на вносни цигари,козметики,пъстро облекло,чужденки....валута...Днес черноморието съществува на стара слава!

81

Баста!

преди 4 години

До Стига вече!!!Горките братя по манталитет близък до българския!

80

Стига вече!!!

преди 4 години

И италианците и испанците са известни с изключително ниската си хигиена! Лично съм се сблъсквала с манталитета им! Плюс това за тях е напълно нормално да живеят с дъртите си родители, за да не плащат наем (от там и пламването на епидемията). Китайците също са едни от най-големите мизерници. Доказва го факта, че всяка една пандемия пламва именно в Китай! Мийте си ръцете и не се къпете само в неделя. Излизайте само за най-необходимото и всичко ще мине. А и спрете да чете глупости в нета!

79

ДО 83

преди 4 години

Искам да те видя с ваште болници къде ше отидете като ви подхване. Само че сте толкова злобни е прости че може и да ви прескочи.

78

Не извратен тип

преди 4 години

Вече няма починали от катастрофи или болести различни от короната,пишат и лъжат без да се усещат,на 100 болни пишат 900 починали ,да видим утрешната стъкмистика

77

славянин

преди 4 години

Ами да затвориш хората по дупките им, пардон, домовете им, вместо да ги оставиш свободно да се разхождат на слънце, въздух и зелена растителност и да очакваш епидемията да намалява си е чист идиотизъм!

76

Анонимен

преди 4 години

Театро за будалитe. Ми че то 90% са такива. Къде са мечетата?

75

Анонимен

преди 4 години

Както върви са напът да изпуснат контрола - или да докарват още китайски лекари или да ползват/създадат лекарства за лечение! Иначе май ще им олекне на пенсионната система - всичко над 60 години заразено и с над 10% фатален край!Изключително тежка ситуация с този вирус!

74

Споко

преди 4 години

Ще оцелеете бре. То това е само театро да се усвоят едни кредити от ЕС.