Снимка: БГНЕС
fallback

Измамници, които се представяли за френския външен министър ще бъдат глобени и лишени от свобода, съобщи Bulgaria ON AIR.

Прокурори настояха за присъди от 10 и 14 години, както и за глоба от по 2 милиона евро за двамата предполагаеми измамници. Те са обвинени в измама като се представяли по телефон и Skype за френския външен министър Жан-Ив Льо Дриан.

По тази схема те са измамили над 150 богати политици, бизнесмени и религиозни фигури. Измамите са със стойност над 50 милиона евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

Най-великата нация! Vive la Republique! Vive la France!

2

гл. шеф.

преди 4 години

до. цял свят. от гл. шеф на тайно разузнаване. ношната смяна на патрулиращите полицай. в. гр. кюстендил. щели да арестуват нашият румен йорданов. гр. кюстендил. те взимат рушвети от съседите и свойте на румен и с лъжи арестуват хората. всички ние ги проследяваме. и щеги съдиме никой неможе да им помогне.

1

А корумпетата?

преди 4 години

Да не е била схемичка за некви "услуги" под масата и зад кулисите? Тогава и поискалите привилегийки трябва да седят на подсъдимата скамейка.А ако е била пошла пирамидка, чудничко се е проявил за пореден път "елитът", който с нищо не превъзхожда бабичката, метнала пачка през прозореца на ало измамници.

fallback