Снимка: архив, Reuters
fallback

Пожар изпепели сграда на бивше училище в Швеция, в която трябваше да се помещава нов бежански център, предаде ТАСС.

Пламъците обхванали тази нощ сградата в град Херньосанд в северната част на страната. Пожарникари се намесили, но не успели да спасят зданието. По случая се води разследване.

Опит за опожаряване на същата сграда имаше и на 9 април, веднага след като стана ясно, че там ще бъдат настанени непълнолетни мигранти, дошли без придружител в Швеция.

През 2015 г. в Швеция пристигнаха 163 000 мигранти. За последните няколко месеца в страната бяха опожарени над 60 центъра за бежанци. Според прогнозите на властите тази година в Швеция могат да дойдат 140 000 мигранти.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 години

Социализъм комунизъм , капитализъм , крепостничеството , робство феодализъм националсоциализъм е организация на работната сила с цел извличане на максимална парична печалба и са измислени пропагандирани и налагани с кръв от финансовия капитал или така наречените търговци и лихвари от храма. Единствен Христос искаше хората да са по ценни от печалбата и ги изгони от храма , но го разпнаха на кръста. Великден е. Дали ще дойде и тази година БЛАГОДАТНИЯ ОГЪН или ....

6

муспи

преди 8 години

Водачът на Европейската Десница Кинг Боко I, замисля да се самозапали! Другари, да не позволим на Волен Сидеров провокациите да опетнят нашата толерантност! - Бой последен е този, дайте да дадем... Иначе следва наша кръв до глезен по жълтите павета! - Мир, труд, десен комунизъм, еврейски Национал социализъм!

5

Жибор

преди 8 години

Пожарите и "бежанците" имат силен афинитет едни към други- постоянно се търсят взаимно и се намират. Те не могат дълго един без друг- оставете "бежанците" без работа няколко години и ще видите какъв пожар ще ви се разпали на главите. Дайте им работа и ще видите тогава колко много нови "бежанци" ще се народят,и всички ще ви искат социални помощи като ония печкоподобните.

fallback