7

Анонимен

преди 8 години

Социализъм комунизъм , капитализъм , крепостничеството , робство феодализъм националсоциализъм е организация на работната сила с цел извличане на максимална парична печалба и са измислени пропагандирани и налагани с кръв от финансовия капитал или така наречените търговци и лихвари от храма. Единствен Христос искаше хората да са по ценни от печалбата и ги изгони от храма , но го разпнаха на кръста. Великден е. Дали ще дойде и тази година БЛАГОДАТНИЯ ОГЪН или ....

6

муспи

преди 8 години

Водачът на Европейската Десница Кинг Боко I, замисля да се самозапали! Другари, да не позволим на Волен Сидеров провокациите да опетнят нашата толерантност! - Бой последен е този, дайте да дадем... Иначе следва наша кръв до глезен по жълтите павета! - Мир, труд, десен комунизъм, еврейски Национал социализъм!

5

Жибор

преди 8 години

Пожарите и "бежанците" имат силен афинитет едни към други- постоянно се търсят взаимно и се намират. Те не могат дълго един без друг- оставете "бежанците" без работа няколко години и ще видите какъв пожар ще ви се разпали на главите. Дайте им работа и ще видите тогава колко много нови "бежанци" ще се народят,и всички ще ви искат социални помощи като ония печкоподобните.

4

Анонимен

преди 8 години

По-скоро трябва да опожарят къщите на няколко политика извикали имигрантите

3

Анонимен

преди 8 години

Добра новина, денят започва с добри новини и да продължават все така!

2

Анонимен

преди 8 години

Браво на шведите! Дано водят борбата си до дупка и съумеят да запазаят хубавото, което могат. Колко прекрасни страни в Европа с блестяща икономика, екология, жизнен стандарт и какво ли още не.. агонизират под натиска на тази прииждаща ***, която като рак изсмуква живота на европейците.

1

Анонимен

преди 8 години

Идва нов Хитлер.дано тоя път си довърши работата и изчисти света от алчни, ционистки б**луци.