Снимка на стрелеца в музея. Снимка: Reuters
fallback

Семейството от Тел Авив, разстреляно при атентата в Брюксел в събота, е работело за израелското разузнаване Мосад, съобщават белгийските медии.

Oще по темата

Жената е била свързана с осъществяването на операции, а съпругът й е заемал административна длъжност в специалната служба.

Предполага се, че жертвите не са били подбрани случайно, за което свидетелства и оцеляването на възрастна жена, която е била на мястото на стрелбата, но срещу нея оръжие не е било насочвано.

Експерти се опасяват, че "белгийският Мохамед Мера", който още е на свобода и е въоръжен, може да нападне отново. Засега самоличността му остава неизяснена. Прокуратурата вчера потвърди, че в случая става дума за акт на тероризъм, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Янко

преди 10 години

До Анонимен 55Дрън-дрън! Такива изследвания не са правени! Само наченки, които показват, че от целия коктейл - нашата кръв, най-голям е дялът на славяните! Обяснявам простичко: тези изследвания не са евтини. Natl. Geographic и Microsoft започнаха кампания за установяване на разпределението на различни хаплогрупи по цялата планета. Само един *** кит за събиране на материал (пластмасова виала и пръчица с тампон) струва $10. Е, аз не ги дадох! А за глупостите, които пише Кортенски, нямам думи!

58

Иван Тодоров

преди 10 години

До Анонимен 72Днешните евреи не са семити,следователно корена им с арабите не е един и същ.Хазарите,които в 7 в. приеха юдаизма,в 9 в. се нарекоха "евреи".Те не са семити.

57

Анонимен

преди 10 години

Трябва да знаете че между евреи и араби няма особена разлика. Корена им е един -

fallback