Снимка: БГНЕС
29-годишен мъж се озова в болница след сбиване в павелбанското село Горно Сахране, съобщиха от МВР в Стара Загора. Той е получил травми в областта на лицето и комоцио, настанен е за лечение в Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Христо Стамболски" в Казанлък без опасност за живота. 
 
Сигнал за инцидента е получен в Районното управление в Казанлък малко преди 18:00 часа вчера. За срок до 24 часа са били задържани трима мъже на 26, 31 и 50 години, който са участвали в сбиването.
 
БТА припомня, че в началото на февруари т.г. Окръжният съд в Стара Загора наложи наказание лишаване от свобода при първоначален строг режим за срок от шест години и осем месеца на 33-годишен мъж за опит за убийство. Той беше обявен за виновен за това, че на 4 май м.г. в село Манолово, община Павел баня, чрез нанасяне на удар с нож, е направил опит умишлено да умъртви 17-годишен младеж, негов братовчед. Подсъдимият често е влизал в пререкания и конфликти с родствениците си, поради системна и прекомерна употреба на алкохол от негова страна. До фаталния инцидент се стигнало след сбиване между осъдения и негови братовчеди.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase