Снимка: БГНЕС
fallback

Обискират дома на прокурорския син от Перник Васил Михайлов, тъй като имало заплахи за убийство към неговата приятелка Боряна.

Днес Михайлов е трябвало да се яви в СДВР по разследване за заплаха за убийство, отправена му от човек от Перник, съобщава Нова тв. През юли прокурорският син беше пуснат под домашен арест с гривна за проследяване.

Михайлов е обвинен за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, за закана с убийство, както и за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Гробар

преди 8 месеца

Ако беше в друга държава да биеш полицай и да правиш клип, до сега вече щеше да си заровен и забравен ...

24

Горноница

преди 8 месеца

Тоз случай още веднъж показва].че в нашата срана не важът законите].а шуробаджанищината и кой работи за Бойко и ГЕРБ за тях не важат законите.Етто до това доведе сатрапа Борисов с окттопода си в България].а на някои не им се отварят очите още].но защото дупетата им бяха отворени прИ Бойко .ю

23

Анонимен

преди 8 месеца

Смейте се вие на старите, недоучени червенушковци, които са прилагали една мярка спрямо особено агресивните гамени: Тежък труд и слаба храна. Да видим след няколко месеца дали ще се ерчи така. Плюс това, което некълцина предлагат по-долу - снемане на бащата от постаму без право занапред да заема такива длъжности, които да дават чувство за безнаказаност насинчето. Бащата е много виновен, щом е допуснал всичко това.

fallback