25

Гробар

преди 8 месеца

Ако беше в друга държава да биеш полицай и да правиш клип, до сега вече щеше да си заровен и забравен ...

24

Горноница

преди 8 месеца

Тоз случай още веднъж показва].че в нашата срана не важът законите].а шуробаджанищината и кой работи за Бойко и ГЕРБ за тях не важат законите.Етто до това доведе сатрапа Борисов с окттопода си в България].а на някои не им се отварят очите още].но защото дупетата им бяха отворени прИ Бойко .ю

23

Анонимен

преди 8 месеца

Смейте се вие на старите, недоучени червенушковци, които са прилагали една мярка спрямо особено агресивните гамени: Тежък труд и слаба храна. Да видим след няколко месеца дали ще се ерчи така. Плюс това, което некълцина предлагат по-долу - снемане на бащата от постаму без право занапред да заема такива длъжности, които да дават чувство за безнаказаност насинчето. Бащата е много виновен, щом е допуснал всичко това.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Олупайте го малко тоя!

21

До Анонимен 21

преди 8 месеца

Вече не е дете. Лечението на случаи като неговия е на степени - принудителен труд, не се ли поправи - затвор за дълго време и третата степен, която у нас не се прилага - отстраняване на първопричината. Коя е първопричината? Постът на бащата. Затова вилнее кeлeшчeтo,защото години наред е възпитавано по определен начин и знае, че е защитено. След като прокурорът е допуснал да се стигне дотук, да го уволнят без право да практикува професията си. После ще го питам синчето, като му огладнее д*пето.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Това дете се нуждае от лечение, има сериозни дефицити, добре е да го изпратят на психиатър и евентуално да го лекуват, защото не е редно да го развяват по сайтовете, а да бъде активно наблюдавано и адекватно лекувано.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Това диво животно трябва да бъде отстранено от обществото

18

Халка

преди 8 месеца

Обратно в пандела кухара!!!!

17

баба Пена

преди 8 месеца

Кефи ме това момче - по куух гражданин в тази държава надали има. Направо може да застане пред съда и да изкрещи - кухх съм като тенекия от сирене.

16

пришълецът

преди 8 месеца

Джамбазите пак са вдигали чук по перник:))) как е обстановката в партийня дом?:)))

15

Анонимен

преди 8 месеца

докога ще ни занимавате с това нещо, не виждате ли, че няма да се промени, вкарвайте го в панделата и да се труди.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Явно държавата чака този дивак да убие някого. Няма ли механизъм да се предотврати неизбежното. Защото рано или късно, този ще убие някого.

13

Балончо

преди 8 месеца

Бащата на този мухльo не го ли е научил, че със злоба не се гради нищо добро? Като цяло не ме интересува защо тоя си съсипва живота, но го дръжте много изкъсо, за да не съсипва животите и на други хора. Тоя е социопат и има ментални проблеми. Деца - вижте какво става, когато прекалите с дишането на балони.

12

Анонимен

преди 8 месеца

На тоя тънкоп*шковец даже брадата му е пуберска, само отдолу му расте.

11

Една година

преди 8 месеца

Не могат да осъдят този рецидивист. Какво правосъдие и съдебна система е това

10

Анонимен

преди 8 месеца

Обискират дома на прокурорския син от Перник Васил Михайлов, тъй като имало заплахи за убийство към неговата приятелка Боряна. /Нещо не става ясно ,защо му обискират жилището ако са заплашвали приятелката му ?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Докога ще се занимаваме с този? Очевидно няма намерение да се промени. Прасетата в Белене не са ли гладни?

8

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя още е лапе.Те първа ше разбира че никой няма да прави бизнес с него ,никаква държавна служба няма да заема ,никой отбор няма да го иска .

7

баба мара

преди 8 месеца

от това човек не става баща му защо не си подава оставката ами се излагав града

6

Анонимен

преди 8 месеца

Заплахи за убийство, свидетелски показания на десетки, видео материали, нарушаване, на собствена воля, на домашният му адрес. Защот това момче не е в ареста? Съжалявам, но не съм добре запознат с родната правораздавателна присъда, но този човек има нужда от доста време, където да помисли какво е сторил,д аработят с него спеиалисти и най-важното - ДА НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА ХОРАТА! Нестабилен е - държи като Джофри от Игра на Тронове - тате с много власт, всички ги е страх и айде...