Снимка: архив, Булфото

Подсъдимите за побоя на малкия Христо - Патрик Първев и Александър Донов, ще лежат шест години в затвора, реши Софийският градски съд.

Още по темата

И двамата ще трябва да изплатят по 60 000 лева обезщетение на семейството на пострадалото дете. Съдът счете, че не е налице опит за убийство, а става дума за нанасяне на тежка телесна повреда. Прокуратурата е решена да протестира решението на съда, съобщава Нова тв.

Патрик и Александър е трябвало да се грижат за детето, докато майка му работи на кораб за няколко месеца. През лятото на 2015 година обаче момченцето беше прието в "Пирогов" с опасност за живота, след като беше пребито от двамата младежи.

Коментари Напиши коментар

8

MALKO E

преди 5 години

MALKO EEEEEEE!!!!!!! RAZTREL ZA DVAMATA

7

Анонимен

преди 5 години

АЗ НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ЗА ПОБОЙ В БЪЛГАРИЯ ДАВАТ ДАЛЕЧ ПО-ТЕЖКИ ПРИСЪДИ ОТ ТЕЗИ ЗА УБИЙСТВО!!!А ТЕЗИ СА ЗА ЗАТВОРА!! ЩОМ ДЕТЕТО Е БИЛО ПРИЕТО В ПИРОГОВ СЛЕД КАТО СА ГО НАМЛАТИЛИ ЯВНО СА СИ ЗА ЗАТВОРА!

6

Алекс

преди 5 години

За тези двамата ясно - и по десет години им е малко.А "майката" на детето защо не е в затвора, заедно с тези двамата? Единственият, който носи отговорност за детето, е родителят. Да си метнеш малкото дете на непознат чичка, да не знаеш къде е, какъв родител си? Да нямаш контрол къде ти е детето с дни, седмици. Пълен *** е тая. И моля, без ревливата история, че друго не можела да работи и не можела да си седне на д-то, докато си отгледа детето.