8

MALKO E

преди 7 години

MALKO EEEEEEE!!!!!!! RAZTREL ZA DVAMATA

7

Анонимен

преди 7 години

АЗ НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ЗА ПОБОЙ В БЪЛГАРИЯ ДАВАТ ДАЛЕЧ ПО-ТЕЖКИ ПРИСЪДИ ОТ ТЕЗИ ЗА УБИЙСТВО!!!А ТЕЗИ СА ЗА ЗАТВОРА!! ЩОМ ДЕТЕТО Е БИЛО ПРИЕТО В ПИРОГОВ СЛЕД КАТО СА ГО НАМЛАТИЛИ ЯВНО СА СИ ЗА ЗАТВОРА!

6

Алекс

преди 7 години

За тези двамата ясно - и по десет години им е малко.А "майката" на детето защо не е в затвора, заедно с тези двамата? Единственият, който носи отговорност за детето, е родителят. Да си метнеш малкото дете на непознат чичка, да не знаеш къде е, какъв родител си? Да нямаш контрол къде ти е детето с дни, седмици. Пълен *** е тая. И моля, без ревливата история, че друго не можела да работи и не можела да си седне на д-то, докато си отгледа детето.

5

Христо

преди 7 години

Абе какъв затвор бе??????Ще ги пуснат след 2-3 години,закоравели престъпници,жадни за кръв и готови да убиват...Тия не са човешки същества и не заслужават да живеят.БЕСИЛО е оправията,но за съжаление законът е в защита на насилниците и убийците....БОГ да пази България,защото няма кой друг

4

Анонимен

преди 7 години

Майка ми е учителка и е забелязала тенденцията много родители да кръщават децата си със заоадбу имена - Патрик, Джон, Джули, Катрин и други. Това си е подлизурщина, сякаш си мислят, че западното име ще им отвори повече врати в живота. Жалка работа.

3

Анонимен

преди 7 години

До НаблюдателОчевидно на дядо си Първо

2

Наблюдател

преди 7 години

Е, как ще го кръстите Патрик в България, ве хора !? И после чакайте да стане човек от него.

1

до 2

преди 7 години

Единия вече орева съда, че е станал затворническа булка.