Снимка: "24 часа"
fallback

Отбрани специалисти, рехабилитатори, кинезитерапевти и тибетски масажи вдигат на крак Митьо Очите.

Те посещавали пациента в болницата, където лежи, 4 пъти в седмицата. Частните рехабилитатори комбинирали практики от модерната кинезитерапия и древните тибетски масажи, пише "България днес".

Най-добрите кинезитерапевти били намерени от дъщерята на престъпния бос Станислава Желязкова.

Oще по темата

Митьо Очите бе прострелян на 5 места при стрелба между две групировки в Слънчев бряг в началото на юни.

Животът му висеше но косъм, но бе спасен със солидни количества кръв. Наложи се и поставяне на силиконова импланта в слабините му.

Преди 10 дни Митьо Очите направил първите си крачки. Веднага след това започнал пасивни упражнения от легнало положение, съобщиха от столичната болница "Софиямед".

Отбраните рехабилитатори са категорични, че пациентът ще бъде изправен в края на другата седмица. От управата на здравното заведение се съгласили на гостуващите експерти, тъй като давали всичко от себе си да угодят на нежелания никъде другаде пациент.

При спешното прехвърляне на Митьо Очите от Бургас в София посред нощ стана ясно, че три болници са отказали лечението му въпреки тежкото му състояние. След това и болницата по онкология прати Очите другаде, като извади редица аргументи.

В социалните мрежи пък зрее недоволство срещу скъпото лечение на Желязков, от каквото много хора без престъпнало минало не могат да се възползват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ МОЖЕ ЛИ САМ ВЕЧЕ ДА ПОСЕЩАВА ЖЕНСКАТА ТОАЛЕТНА!!!...?

30

Анонимен

преди 7 години

Някой тъ панари/ки все още мислят, че народът е отговорен за перестройката, демокрацията и превръщането ни в територия окупирана от САЩ. Толкова им е акъла.

29

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ревали държавата ви е такава каквато сте си я направили..и такава сте си заслужили

fallback