31

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ МОЖЕ ЛИ САМ ВЕЧЕ ДА ПОСЕЩАВА ЖЕНСКАТА ТОАЛЕТНА!!!...?

30

Анонимен

преди 7 години

Някой тъ панари/ки все още мислят, че народът е отговорен за перестройката, демокрацията и превръщането ни в територия окупирана от САЩ. Толкова им е акъла.

29

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ревали държавата ви е такава каквато сте си я направили..и такава сте си заслужили

28

дядо Гуди

преди 7 години

До славянин ДА! И то с нова модерна *** от силикон!

27

дядо Гуди

преди 7 години

Как ще го оставят да си замине най-големия спонсор на ГЕРБ? Ще се грижат за него много години напред.Даже и от Луната ще му докарат прах за лапи.Да покани той божата Крава на кафе,а оня да го гръмне. Как може такова безобразие.Даже и прокурора знае колко е чисто тяхното момче.Я погледнете има ли поне половин обвинение към някой от кафеджиите на Очичките? БОЖЕ,БОЖЕ! Що за *** "държава"?

26

Анонимен

преди 7 години

Ами то с ресурсите, които Боко вложи, щеше да е чудно да е другояче. То не бяха лекари от м***йната си, то не бяха охрани...

25

42

преди 7 години

Като искате да няма такива престъпници питайте Мусолини.Той е бил спец по разгонване на мафия за броени дни.

24

Анонимен

преди 7 години

Интересно,когато се гласува за парламентарни избори,в община Несебър(най богатата на глава от население),масово се гласува за ГЕРБ,когато обаче са местни ,вотът е за коалиция на местно ниво,в общината всяко решение е явен бандитизъм,така,че Бойко не може да я пришие явно към ,,успехите" си...в цялата тази схема Митьо е незаобиколим фактор по време на избори и управлението след тях

23

Гюнай

преди 7 години

До BlagoЕстествено, нали се сещаш гнeс беге чия собственост са. В редакцията Г-н Желязков е желан и скъп гост. Само вече като идва ще трябва внимателно да сяда и да пази тръбичката или пинг-понга ;)

22

Blago

преди 7 години

Пиша в търсачката на "Днес", "Митьо Очите" и ми излизат 10 страници с новини за някаква мутра. От тези 10 страници, 3 са само със здравословното му състояние след престрелката.Ходите ли да се молите, да се изправи в най-скоро време на крак?

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗнае ли човек - може женски полов орган да са му присадили - оттам "импланта".....

20

до 2 от славянин

преди 7 години

Така е, кадърните в бандитизма се лекуват от най-добрите специалисти, а некадърните в бандитизма се лекуват сами!

19

Анонимен

преди 7 години

"Силиконова импланта"? Имплант е от мъжки род госпожо Александрова.

18

славянин

преди 7 години

''Наложи се и поставяне на силиконова импланта в слабините му.'' Означава ли това че Митьо Очите е още мъж!?

17

Анонимен

преди 7 години

Мафията в бели престилки ще се потроши да му угажда.

16

Анонимен

преди 7 години

ДЪЩЕРЯ МУ Я Е СТРАХ, ЧЕ ПУКНЕ ЛИ ИДЕ ТЕХНИЯ ПРЕСТЪПЕН РЕД!! ВСИТЕ СА В КЮПА И ДЪЩЕЛЯ МУ И СЪПРУГА И ОТ СВИТАТА НА МИТЬО ОЧИТЕ!МИТЬО ОЧИТЕ Е ЖИВ ТРУП И САМО ЛЪЖАТ, ЧЕ ВСЕ Е ПО-ДОБРЕ ЗА ДА ПЛАШАТ!

15

Анонимен

преди 7 години

До 15Е той си плаща от джоба за тези неща. Той е много богат. Най-вероятно милионер. Парите не миришат. За това сумати лекари от цяла България щяха да си счупят краката да ходят да го лекуват. Това, че парите му са изкарани от болката и страданието на други хора, явно никой не го интересува.

14

бургас

преди 7 години

Дали ще плати за всичко или и на нас ще се оказва такова внимание ?!? Да да ама не. Четох че на един му казали за си купи кръв за приятеля, защото пратили от цяла Б-я за очите и никъде не останала. Значи за някой безплатно а за други да дават пари. Нема такава държава и подкупни доктори и магистрати. Нема..

13

Анонимен

преди 7 години

Какво се чудите та това е цветът на нацията МУТРОСТАН и най паче ББ ЦЦ и вся осталная *** -разбирай всички ГОРЕ без изключение !

12

Анонимен

преди 7 години

Като че ли стрелбата е била с вълнови елетрошокови пистолети срещу рака,че да ги приеме онкоболницата или експериментално отделение в нея,след като не са си правили масаж преди упражнението късно е вече,ясен аргумент.