Снимка: Булфото, архив
fallback

Служители от Трето РУ работят по изясняване на обстоятелствата около инцидент, възникнал на бул. "Тодор Александров", съобщават от МВР.

Около 14.25 часа, в районното управление постъпил сигнал за спречкване между водачите на два леки автомобила, единият от които такси.

Според първоначалните данни, свадата възникнала след засичане на бул. „Тодор Александров”. При последвалата схватка е пострадал 38-годишен мъж, който е откаран в болница за оказване на медицинска помощ. Няма опасност за живота му.

За изясняване на съпричастността към деянието е задържан 47-годишният мъж, шофирал таксиметровия автомобил.

По случая е образувано бързо производство. Продължава работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Сп???нс

преди 8 години

"всички таксиджии да са с С-категория " , и какво общо има управлението на камион с безопасния превоз на пътници !? навремето неправилно са въведени понятията "любител" и "професионален" шофьор .можеше да си изкараш направо "С" категория и комплект ти даваха "А" ,"В" ,М,Т -- без да има гаранция колко са ти понятни МПС-тата за които ти дават свидетелство .

18

1

преди 8 години

Искам да ви кажа че не Бойко е виновен а ние сами се избиваме по между си, в 80% от хората е заложен ***. Казвате няма кой да прилага закона. А къде остана самосъзнанието в човека, да не прави еди какво си защото не е редно. Много голям процент хора са изключителни селя**ри, аз работя с клиенти на каса и ви казвам откровенно не Бойко е виновен че повечето хота няма култура и възпитание, та какво остава да спазват законите..................

17

Шаран БГ

преди 8 години

Имайте "щастието " да се разходите из големите градове , с автомобил / нещо скромно/, в полунощ - между 22 и 03 часа.Да не сте жена-водач! И да не Ви дава Господ, да се приближите до таксиметрова кола!! И не се знае на какво ще случиш - няма мигачи, няма знаци, няма толерантност за две пари -- улиците са техни.Бъдете на щрек!Това са 40% от всичките таксита. За сметка на тях, останалите са добри водачи и човеци. Не бива да плюеме по всички!!!Чорбаджиите се стремят да ни озверят-дано не успеят

fallback