Снимка: архив, Булфото
fallback

Сигнал за произведени изстрели по паркиран автомобил в района на бул. "Цариградско шосе" в София е получен  минути след 19.30 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При инцидента няма пострадали.

Инцидентът е станал на бензиностанция в близост до голям търговски център.

По първоначални данни по автомобила е стреляно три-четири пъти.

Извършва се оглед на място. Предприети са заградителни и издирвателни действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

a

преди 8 години

'' 20 години решетки постанови Миланският съд за Брендо "Обърнете внимание как Гоцето Седефчов и Доган ще мълчат и ще се правят на глухи и слепи за тази новина ! Може би си знаят защо ?Обърнете внимание и как медиите на Шиши, нИдялко и д.уд.ду.ка също ще мълчат за това ! По споделянето/премълчаването на тази новина ще ги познаете !?

10

Джон

преди 8 години

До 10 кифлатаи затова, че наричат злото-добро а доброто-зло, но не е моя работа да съдя тъй като аз съм вярващ в Бога и Христос християнин. Кифло как не разбираш, че "лошите момчета" са злодеи, които вършат зло не само на други хора, но ще правят зло и на теб? Като обичаш злото, то ти ще бъдеш негова жертва и ще страдаш от ръцете му. Защо? Защото не разсъждаваш правилно. Вникни в това което ти пиша и разбери дълбочината и ужаса на своята грешка, покай се и се поправи.

9

нормална БГ кифла

преди 8 години

Ох, мечта ми е да се запозная с митко русия. Такъв мъж ми е идеала за мъжкар. Лошо момче, стреля се, джипове..... Аман от честни шарaни които искат семейство и добър живот.

fallback