11

a

преди 8 години

'' 20 години решетки постанови Миланският съд за Брендо "Обърнете внимание как Гоцето Седефчов и Доган ще мълчат и ще се правят на глухи и слепи за тази новина ! Може би си знаят защо ?Обърнете внимание и как медиите на Шиши, нИдялко и д.уд.ду.ка също ще мълчат за това ! По споделянето/премълчаването на тази новина ще ги познаете !?

10

Джон

преди 8 години

До 10 кифлатаи затова, че наричат злото-добро а доброто-зло, но не е моя работа да съдя тъй като аз съм вярващ в Бога и Христос християнин. Кифло как не разбираш, че "лошите момчета" са злодеи, които вършат зло не само на други хора, но ще правят зло и на теб? Като обичаш злото, то ти ще бъдеш негова жертва и ще страдаш от ръцете му. Защо? Защото не разсъждаваш правилно. Вникни в това което ти пиша и разбери дълбочината и ужаса на своята грешка, покай се и се поправи.

9

нормална БГ кифла

преди 8 години

Ох, мечта ми е да се запозная с митко русия. Такъв мъж ми е идеала за мъжкар. Лошо момче, стреля се, джипове..... Аман от честни шарaни които искат семейство и добър живот.

8

Анонимен

преди 8 години

Хе-хе, на Ани 1 "Сирийските бежанци в БГ са Й малко". Ани, да ти докараме и малко анадолци (за отзад), та да дойдат "тамам". (ОК, де.)

7

Моля ви

преди 8 години

Другия път бъдете по-сериозни, 4 куршума и само един в ръката.

6

Анонимен

преди 8 години

Е те тва баш е идеята!

5

Анонимен

преди 8 години

Абе то тука се е превърнало като времето на дивия запад,то не са престрелки по улиците,то не са бандити,то не са обири и побойща на стари хора по селата.А видите ли премиера и министъра на МВР ни говорят за спокойствие и за това да сме по-бдителни за терористи.А то на практика излиза че, при сегашното управление целият народ е поставен под един постоянен терор.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако е в лявата лента е на седмо рпу, ако е в дясната, на осмо рпу, ако е по средата е на Арменския поп.

3

Анонимен

преди 8 години

Абе не разбирам къде са терористите, в Брюксел или в София.Рапоня от банкя кво ше каже?!

2

Анонимен

преди 8 години

"... в района на бул. "Цариградско шосе" в София ..." (!???)---Абе, Зелке, районът е от "Орлов мост" до разклона за Горубляме, бе!Къде, по-точно?

1

Членска карта №7

преди 8 години

Опит за паника, да ге!