Снимка: архив Булфото
fallback

Всеки от тримата охранители на инкасото, от което с автомати "Калашников" бяха задигнати над 400 000 лева в понеделник, е получил от шефовете си тридневна спа почивка заради преживения ужас и професионалната реализация.

Информацията е потвърдена от Ирена Кирезова, говорител на "ВИП Секюрити", където работят охранителите.

Oще по темата

Началниците им са ги повикали и са им съобщили, че всеки от тях може да си избере кътче от България, където да прекара три дни със семейството си в луксозен хотел с всякакви екстри за сметка на дружеството, пише "Телеграф".

Освен спа почивката охранителите са били наградени еднократно и с по две заплати бонус над месечното им възнаграждение.

"Наградени са, защото свършиха работата си изключително професионално, дори перфектно и няма жертви благодарение на тях", категорична бе Кирезова.

На тримата охранители е осигурен и психолог, с когото имат възможност да се срещат всеки път, когато имат нужда, за неограничен период.

Припомняме ви, че в понеделник четирима мъже нападнаха инкасо автомобил в подземния паркинг на столичен мол. Единият от охранителите, който носел голяма сума пари от близо намиращото се чейндж борю, е бил нападнат в гръб и повален на земята, преди да успее да се качи в колата. Сумата, която са задигнали крадците по предварителна информация е 400 000 лв.

Крадците успяват да вземат парите и побягват. Успяват да се измъкнат от паркинга на мола за 18 секунди, а автомобилът си изоставят в кв. "Младост 1".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Тази ''велика'' охранителна фирма изяжда хляба на много работещи в държавните Пощи. Корумпираните управляващи на пощите подариха транспорта на пратките си точно на тази фирма ,която си прибира добри пари за сметка на прецаканите пощаджии!! Така ,че пари за СПА ще има , че и за други глезотии. Готови държавни парички отиват в джоба на НАШИ хора от НАШИТЕ среди..., нищо ново под слънцето в най-охраняваната държава България!!??

12

Софиянец

преди 8 години

Припомняме ви, че в понеделник четирима мъже нападнаха инкасо автомобил в подземния паркинг на столичен мол.Последно колко са били нападателите, 4 рима или 2 ***?

11

b

преди 8 години

Пълни глупости! Тия *** стрелят на обществено място с риск да наранят невинни хора и ги награждават?!?!?

fallback