Снимка: Булфото, ахрив

Ръководството на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" в Сливен категорично опроверга информацията, че пациентът Димитър Генчев е правил опит за самоубийство по време на престоя си в болницата.

28-годишният мъж, който уби 15-годишната Симона и рани още двама души, бе приет с прострелна рана от газово оръжие в областта на устната кухина на 6 ноември-петък, след инцидента в сливенско училище.

Още по темата

До събота вечерта пациентът е бил под въздействието на силни медикаменти, в сънно състояние, пише "Фокус". До изписването му в неделя и превеждането му в следствения арест, Димитър Генчев е бил под непрекъснато полицейско и медицинско наблюдение. 

"Категорично пациентът не е правил опит за самоубийство в болницата! През цялото време беше охраняван от униформени служители, беше под наблюдение от персонала и всички бяха постоянно с него. Има много свидетели, които ще потвърдят това", каза д-р Юлия Бянкова, началник на Отделението по реанимация в отговор на появила се в медиите информация, че Генчев се е опитал да сложи край на живота си по време на престоя му в болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase