Снимка: Reuters, архив
fallback

В столичния КАТ са изумени от 26-годишна столичанка Ния Х., която има натрупани глоби за 7 000 лева. Нарушенията младата жена извършила за периода 2009-2011 година, пише "Преса". Ния дори нямала шофьорска книжка, но си карала докато я хванат.

Oще по темата

Освен това момичето имало и други нарушения - за превишена скорост и липса на задължителната застраховка "Гражданска отговорност". От известно време правила опити да се сдобие със свидетелство за шофиране, но било невъзможно заради неплатените глоби.

Рекордьор по глоби обаче е 30-годишен софиянец, който е натрупал 35 000 лева в периода 2002-2007 година. Той е успял да се сдобие с 40 акта за над 50 нарушения, но досега полицията не е успяла да вземе от него и една стотинка. Така вероятно повечето от глобите му са вече с изтекла давност.

Друг добър познат на пътните полицаи е Бойко Д., който си изкарал колумбийска книжка, тъй като контролните точки на българската свършили. Освен него има още десетки глобени водачи, които дължат хиляди левове на хазната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Наблюдател

преди 8 години

Сидни Ав$$тралия, ако те спрат в Австралия и им показхеш чужда книжка не те ли питат къде си отседнал? И на "излизане" да си платиш глобата иначе следващия път ще я платиш на "влизане". Ако не е така сте егати изостаналата държава.

38

Анонимен

преди 8 години

КАТ статистическа служба ли е или само коментираща - крайно време е да разпусне тая пасмина!

37

Коментатор

преди 8 години

Аз свалям шапка на Сидни Ав$$тралия - човек с шетити шофьорски книжки! Take my hat off to you, cunt! Now, go get stuffed!

fallback