39

Наблюдател

преди 8 години

Сидни Ав$$тралия, ако те спрат в Австралия и им показхеш чужда книжка не те ли питат къде си отседнал? И на "излизане" да си платиш глобата иначе следващия път ще я платиш на "влизане". Ако не е така сте егати изостаналата държава.

38

Анонимен

преди 8 години

КАТ статистическа служба ли е или само коментираща - крайно време е да разпусне тая пасмина!

37

Коментатор

преди 8 години

Аз свалям шапка на Сидни Ав$$тралия - човек с шетити шофьорски книжки! Take my hat off to you, cunt! Now, go get stuffed!

36

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

"Не можеш да имаш по 2 книжки"Може всичко само да знаеш как къде и колко. Аз имам 4Какво стана с басовете? Залагаме ли кво праим? Искаш ли да ти направя снимка на книжките ми тук в Сидни? Фантазиорче съм а? хахах толкова ме развесели че няма да те карам да залагаш нищо. Ще ти ги снимам за изцяло мое удоволствие само ако и ти ми снимаш физиономията си след като ми видиш снимката.П.С. Биг ендиан машинки не само съм ги чувал, всеки ден си режа луканка с тях.

35

Анонимен

преди 8 години

До до 39Айде, айде! Имах книжка във Великобритания през 2006-2007 година. Когато се върнах в България трябваше да я върна на нашите КАТ! Иначе не знам от коя година са изискванията на ЕС, но ги има! Не можеш да имаш по 2 книжки! Съгласен съм, че Сиднито е фантазьорче.

34

Анонимен

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияНе, само ти си чувал за биг ендиан. Говориш приказки на ниво 9-ти клас техникум в който и да било град в България. И акъла ти е като на 15 годишен. Само те дрънкат някви неща, като си мислят, че останалите хора пасат трева.

33

до 39

преди 8 години

Аз мога да ти отговоря на въпроса, който зададе към Сидни. Отговорът е- почти всички. Пътувам по проекти доста. Имам книжка от Дубай, от САЩ, от Великобритания, от България. НИКЪДЕ в тези държави не са ми искали да си връщам, която и да било книжка. Същото важи и за Германия.

32

Анонимен

преди 8 години

Живях известно време в САЩ, в квартал с по-заможни хора. Имах съседи, които се чудеха каква кола да си купят и имаха десетки хиляди долари задължения от глоби за превишена скорост. Малко неподготвени се изказвате, че по света глобите се събират. Да, ама не. Да не говорим, че дори най-добрият шофьор може да има хиляди левеве глоби за превишена скорост, а същевременно да се държи изключително адекватно и толерантно на пътя.

31

Анонимен

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияAбе сидньо, я кажи колко държави в Европа нямат изисквания да си върнеш книжката придобита в друга държава преди да получиш книжка от тях? Май си бил в някоя много изпаднала държавичка. Фантазьор!

30

Анонимен

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияСидни... Ти знаеш ли за какво се ползва AIX въобще?

29

Абе,

преди 8 години

не се ли сещате, че на тая просто и се води колата, а иначе я кара някой главогръд.

28

vesko02

преди 8 години

Тези крака не може да толкова грешни.

27

Христов

преди 8 години

Дреме и на КОРДЕЛАТА. Нали мама,тати или е,б,а,ч,а. ще оправят нещата

26

До от Сидни Ав$трали

преди 8 години

В България е така. Я отиди в Гърция или друга страна от Европа, да видим дали глобата няма да си я платиш...

25

край

преди 8 години

Що да си не кара - като няма държавна власт дето да я принуди да си плати. Това е толкова брутално незачитане на закона че си плаче за затвор. А знае ли някой ром да е платил глоба за последните 20-25 г. /държавата се прави че не знае че ромите не плащат глобите дето им ги налагат. Чиновника пише -после браточката го фърля у коша.

24

Анонимен

преди 8 години

До До25Живков подаде оставка че остаря, но после демократи и социалдемократи заграбиха властта с лъжи и измами за светло бъдеще и разграбиха страната.

23

Анонимен

преди 8 години

Такива хора не трябва да видят книжка и ако ги хванат зад волана направо в затвора. Нагли, *** същества.

22

До Чиновник

преди 8 години

Лошото е че за чиновниците начини няма...

21

До25

преди 8 години

Ами кой смъкна Живков от власт? ЦК на БКП ньли!

20

Анонимен

преди 8 години

При Живков имаше изходни визи и никой престъпник не можеше да излезе от страната или да кара с чужда книжка, защото на границата се стреляше. Сега натрупаш 30 хиляди лева глоба или убиеш човек и на другия ден изчезваш и се покриваш в чужбина.